Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού για το τριήμερο του Κατακλυσμού.

Με συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους και φυσικά την παραδοσιακή θαλάσσια βόλτα με τον «πάμπορο», συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού για το τριήμερο του Κατακλυσμού.

Στις έξι το απόγευμα, στο Θεατράκι Ηρώων Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου θα λειτουργήσει παιδικό εργαστήρι για δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές, από το Εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Λεμεσού, με την Ριάνα Χατζημενοίκου.

Στις οκτώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί, παράσταση θεάτρου Σκιών με το Εργαστήριο Θεάτρου Σκιών Πάφιος. Ο καραγκιόζης ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου Στην αποβάθρα την ίδια ώρα, ο Πολιστικός Όμιλος Ζήδρος θα παρουσιάσει πρόγραμμα με Κρητικούς χορούς και τραγούδια.  Μια ώρα αργότερα, ο Γιάννης Κότσιρας με την Μυρτώ Βασιλείου, την Δήμητρα Μπουλούζου  με πενταμελή ορχήστρα, θα παρουσιάσουν πρόγραμμα με στόχο τη γνήσια διασκέδαση αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.

Όσοι θέλουν να θυμηθούν τον παλιό «Πάμπορο» μπορούν να μεταβούν στις αποβάθρες του μόλου και να απολαύσουν μια μίνι κρουαζιέρα στα ανοικτά της Λεμεσού. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν τρεις κρουαζιέρες με ώρες αναχώρησης στις 18.00, 19.00 και 20.00 το βράδυ.

Τη Δευτέρα του κατακλυσμού, θα λειτουργήσει στις έξι το απόγευμα στο θεατράκι Ηρώων Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου το παιδικό εργαστήρι του δήμου Λεμεσού για δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές. Στις οκτώ το βράδυ θα παρουσιαστεί η Παράσταση θεάτρου Σκιών με το Θέατρο Σκιών Γιάννη Πάφιου. Ο καραγκιόζης λουκκουματζης

Την ίδια ώρα, στην αποβάθρα θα παρουσιαστεί Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Ήρταν οι μέρες οι καλές … », αφιερωμένη στην Κυπριακή παράδοση, από τον Πολιτιστικό και Χορευτικό Όμιλο Λεμεσού Διόνυσο, το μουσικό σχήμα «Αντάμα» και λαϊκούς ποιητές.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται στις εννέα το βράδυ με τη συναυλία «Μια φορά θυμάμαι» με τον Παντελή Θαλασσινό και την Ρίτα Αντωνοπούλου. Μια μουσική ανθολογία από  τον Βαμβακάρη στον Ξαρχάκο, από τον Τσιτσάνη στον Μαρκόπουλο, από τον Καλδάρα στον Χατζιδάκι, από τον Σουγιούλ στον Λοϊζο και από τον Ζαμπέτα στον Μικρούτσικο. Ένα σπουδαίο πρωτότυπο συναπάντημα δύο σημαντικών καλλιτεχνών.

Δειτε Επισης

Στο επίκεντρο η αγροτική οικογένεια της Κύπρου-«Στόχος η νέα δυναμική για πρόοδο και ευημερία»
Αίθριος ο καιρός-Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία
Λειτουργεί εντός Οκτωβρίου το σχολείο για παραβατικούς μαθητές-Δεν πτοείται από τις φωνές το ΥΠΑΝ
Σε 24ωρη κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Larnaca Public Transport»
Ρίφθηκαν στα σκουπίδια 294 κιλά φαγητού ανά πολίτη το 2022-Τραγική πρωτιά στην Ε.Ε. για την Κύπρο
Απαντά στις επικρίσεις και ξεκαθαρίζει για τις ενέργειες του ο Φορέας Κοινωνικής Στήριξης
Πέραν των 17 εκ. ευρώ σε εθελοντικές οργανώσεις για το 2023 μέσω σχεδίων κρατικών ενισχύσεων
Τοποθετείται για το Λύκειο Βεργίνας το ΥΠΑΝ-«Από την προηγούμενη σχολική χρονιά οι φωτογραφίες»
Με σκεπτικισμό βλέπει την εναλλακτική φοίτηση η Επίτροπος του Παιδιού
Έναρξη Μαθημάτων Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λεμεσού