Δεκατετράχρονος καταζητείται για κλοπή και εμπρησμό οχήματος

Ανήλικο πρόσωπο ηλικίας 14 ετών καταζητεί η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και ακολούθως του εμπρησμού του στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το Σάββατο, γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 61χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι μεταξύ τα μεσάνυκτα και στις 03:00 το πρωί κλάπηκε το αυτοκίνητο του αξίας 600 ευρώ το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι της κατοικίας του στην οδό Αδαμάντιου Κοραή στην Πάφο.

Ο κ. Νικολάου πρόσθεσε ότι στις 05:15 δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε ερημική περιοχή κοντά στην θάλασσα στην περιοχή Μελάνια καιγόταν αυτοκίνητο.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβηκαν στην περιοχή, όπου διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που καιγόταν ήταν αυτό που είχε δηλωθεί νωρίτερα ως κλοπιμαίο. Η φωτιά κατασβέστηκε αλλά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο κ. Νικολάου είπε ότι από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με την χρήση εύφλεκτης ύλης.

Επίσης, πρόσθεσε, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία κατά 14χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκλεψαν και πυρπόλησαν όχημα στην Πάφο

Δειτε Επισης

Τον ανέκοψαν για έλεγχο και τον έπιασαν με 20 κιλά αδασμολόγητου καπνού και 7,000 ευρώ
Έσπρωξε αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο και τον έριξε από τη μοτοσικλέτα-Συνελήφθη 24χρονος
Επεισοδιακή καταδίωξη 24χρονου μοτοσικλετιστή-Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με όχημα
Παρανάλωμα του πυρός όχημα στη Λακατάμια-Ψάχνουν τα αίτια οι Αρχές
Έκλεψε τα κλειδιά από ξεκλείδωτο όχημα, εισήλθε σε οικία και τους λήστεψε-Άρπαξε μέχρι και ηλεκτρικό σκούτερ
Αχρησιμοποίητες τουλάχιστον 80 κλίνες λόγω έλλειψης νοσηλευτών-Προκαταρκτική συμφωνία ΟΚΥπΥ με συντεχνίες
Μετά τα κρούσματα ιλαράς στην Κύπρο αυξήθηκαν οι εμβολιασμοί παιδιών-Ανησυχία για την κατάσταση στην ΕΕ
Οι λόγοι που μετατέθηκαν στην ΚΥΠ οι πέντε ΣΥΟΠ-«Δεν λαμβάνουν οποιαδήποτε οικονομικά ή άλλα ωφελήματα»
Χαμένοι στις διαδικασίες για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Από το 2013 οι πρώτες αναφορές και 12χρόνια μετά ακόμη ψάχνουμε
Η σκυτάλη στους ισχυρούς-Ποιοι ζητούν συνάντηση κορυφής Τραμπ με Πούτιν για την Ουκρανία