Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα η έναρξη λειτουργίας του ΕΟΑ Πάφου-Σύσκεψη υπό τον Ιωάννου στην Πάφο

Σύσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου η ομαλή και χωρίς ουσιαστικά προβλήματα έναρξη λειτουργίας του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Πάφου την 1η Ιουλίου 2024 βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί υπό την προεδρία του Υπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Ιωάννου, στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου.

Στη σύσκεψη, στην οποία έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος του Προσωρινού Συντονιστικού Συμβουλίου του ΕΟΑ Πάφου - Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, ο εκλελεγμένος Πρόεδρος του ΕΟΑ Πάφου Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών Ελίκκος Ηλία, ο Διαχειριστής Έργου ΕΟΑ Πάφου/Γενικός Διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, ο Δημοτικός Γραμματέας του Δήμου Πάφου και άλλοι λειτουργοί των εμπλεκομένων οργανισμών, έγινε ενημέρωση για την πορεία μετάβασης προς τον υπό σύσταση Οργανισμό και δόθηκαν οδηγίες για τη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν κυρίως τους τομείς της αδειοδότησης, της ανάπτυξης και της υδατοπρομήθειας αλλά και την όλη οργάνωση, στελέχωση και στέγαση του νέου Οργανισμού.

Στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε ακόμη η βούληση και η ετοιμότητα των Δήμων της Επαρχίας Πάφου και της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου να συνδράμουν έμπρακτα το έργο του ΕΟΑ, ειδικά στα πρώτα βήματά του προς επίτευξη των στόχων της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Επαρχία Πάφου, προς όφελος των πολιτών.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Στις φλόγες οικία στη Σωτήρα-Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη με αναπνευστικά προβλήματα
Ασφάλεια και υποστελέχωση προκαλούν εγκεφαλικά στους νοσηλευτές-Δύο συναντήσεις για εξεύρεση λύσεων
Μετά τις επικρίσεις στο... κυνήγι των κυνηγών η Αστυνομία-«Δεν μας ζήτησαν καν να αλλάξουμε τόπο διαμαρτυρίας»
Έτοιμος ακόμη και για δικαστική μάχη ο Δήμος Λεμεσού για το τιμολόγιο για τα καρναβάλια-Δείχνει επιλεκτική διαβούλευση ο Βύρας
Δεν είναι «μόδα» η εμπορία ανηλίκων, είναι τραγωδία
Είπα ξείπα ο Γιαννάκης για τον νέο του δικηγόρο-Εξαντλήθηκε η υπομονή του Δικαστηρίου, προειδοποιεί εδώ και μήνες
Αιχμές κατά της ΟΥΝΦΙΚΥΠ από τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα-«Εξυπηρετεί το αδιέξοδο»
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που μεταφέρουν νεκρό τον 57χρονο άστεγο έξω από το εστιατόριο
Ο Τραμπ ανακοινώνει την επιβολή δασμών στα εισαγόμενα αυτοκίνητα
Πηγές εσόδων για την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» συζητούν στα κατεχόμενα