Διαζύγιο ζητάει η Πολυζωγοπούλου, αίτηση αποφυλάκισης θα καταθέσει ο Λύτρας

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Ο δικηγόρος, ο οποίος πλέον διαβιεί στη ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, πέρασε το δεύτερο βράδυ του στο κελί ενώ χθες Παρασκευή (21/6) είχε επισκεπτήριο από την πρώην σύζυγό του και τις δύο κόρες του, οι οποίες είχαν μαζί τους μία μαύρη βαλίτσα με ρούχα, προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου και βιβλία.Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποινικολόγος ζήτησε να έχει πρόσβαση και στη βιβλιοθήκη των φυλακών.

Την ίδια ώρα το θύμα της επίθεσης, η κυρία Πολυζωγοπούλου, βρίσκεται ακόμη σε κακή ψυχολογική κατάσταση ενώ, όπως έγινε γνωστό, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στις επόμενες νομικές κινήσεις της.

Η κυρία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr σκοπεύει να καταθέσει αίτηση έκδοσης διαζυγίου και παράλληλα ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια της ανήλικης κόρης της.

Η διαδικασία από εδώ και πέρα αναμένεται να κινηθεί γρήγορα και στα δύο επίπεδα, με δεδομένο ότι ο Απόστολος Λύτρας προφυλακίστηκε με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ έχει ομολογήσει ότι χτύπησε τη σύζυγό του το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή, μέσα στο αυτοκίνητό τους και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους, από βραδινή έξοδο.

Αίτηση αποφυλάκισης ετοιμάζει ο Λύτρας

Από τη μεριά του, ο προφυλακισθείς ποινικολόγος σχεδιάζει να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ετοιμάζεται να καταθέσει την αίτηση αποφυλάκισής του, ως έχει το δικαίωμα να κάνει, το επόμενο δεκαήμερο.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η αίτηση πρόκειται να κατατεθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμά του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Απάντησε στα πυρά ΣΥΡΙΖΑ για κατεχόμενα ο Τσάφος-«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μου»
Βολές κατά του νέου υφυπουργόυ Περιβάλλοντος της Ελλάδας-Αποκαλούσε τα κατεχόμενα «τδβκ»
Επιχείρηση διάσωσης 43 μεταναστών που επέβαιναν σε πλοιάριο στην Κρήτη
Το παρασκήνιο της παραίτησης του υφυπουργού Καινοτομίας στην Ελλάδα-Η υπόθεση «Απόλλων» που έφερε εξελίξεις
Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης της Ελλάδος λίγο πριν την ορκωμοσία του
Οι λάθος αναφορές στη δίκη για την δολοφονία Μαλένας, Ίριδας και Τζωρτζίνας-Ο πόλεμος των ιατροδικαστών
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκρός στο μεροκάματο 47χρονος ταξιτζής στην Ελλάδα-Η στιγμή της σύγκρουσης
Οι καταθέσεις των χειριστών εκσκαφέων για το μπάζωμα στα Τέμπη
Απομακρύνθηκαν οριστικά τα έργα που βανδάλισε ο βουλευτής της Νίκης από την Εθνική Πινακοθήκη στην Ελλάδα
Αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ-«Σάλταραν τα κορίτσια»