Στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη κατά την προσγείωσή του στην Τυνησία-Ένας νεκρός

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη χθες Παρασκευή στην επαρχία Γκάφσα της Τυνησίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας εκ των δύο χειριστών, ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας της αφρικανικής χώρας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε «κατά τη διαδικασία προσγείωσης» του ελικοπτέρου στην αεροπορική βάση που βρίσκεται στην περιοχή, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ο Μοχάμεντ Ζέκρι, εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Τυνησίας.

Βίντεο που μεταδίδουν τυνησιακά μέσα ενημέρωσης καταγράφει τη στιγμή της συντριβής του στρατιωτικού ελικοπτέρου.

Οι δύο χειριστές του ελικοπτέρου διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος ενός εξ αυτών. Ο δεύτερος χειριστής νοσηλεύεται και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται «σταθερή», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας της Τυνησίας.

Τον Ιούνιο του 2023, στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στα ανοικτά των βορειοδυτικών ακτών της Τυνησίας με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο τέσσερις στρατιωτικοί.

Πηγή: AΠΕ

Δειτε Επισης

Αναμένουν άνοδο στις τιμές πετρελαίου οι επενδυτές, στροφή προς ασφαλή καταφύγια
Επαναπατρίστηκαν στο Ισραήλ από τη Γάζα οι σοροί τριών απαχθέντων από τη Χαμάς
«Όλα στο τραπέζι για να υπερασπιστούμε το έθνος μας»-Στη Μόσχα ο ΥΠΕΞ του Ιράν, βλέπει Πούτιν
Πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράν-Ο Τραμπ στο war room με καπέλο MAGA, οι απειλές και οι βομβαρδισμοί
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή του βομβαρδισμού στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Οι τρεις επιλογές του Ιράν μετά τους βομβαρδισμούς από τις ΗΠΑ-Πώς θα απαντήσει η Τεχεράνη
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεμοθύελλα «ξερίζωσε» τη ρόδα από λούνα παρκ στη Λομβαρδία
Έντονη ανησυχία Γκουτέρες μετά το χτύπημα ΗΠΑ σε Ιράν-«Αυξημένος κίνδυνος να ξεφύγει η σύγκρουση»
«Αιώνιες συνέπειες θα έχουν τα σημερινά αμερικανικά πλήγματα»-Ζητά παρέμβαση ΣΑ του ΟΗΕ το Ιράν
Διεθνείς αντιδράσεις για τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν-Εκκλήσεις για αποκλιμάκωση