Οι διάλογοι της Πολυζωγοπούλου με την κόρη του Λύτρα-«Βγες από τον ρόλο, κορίτσι μου, προέχουν άλλα»

Διαρκής δίαυλος επικοινωνίας υπήρχε μεταξύ της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και της μεγαλύτερης κόρης του Αποστόλου Λύτρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του Open «Ανοιχτές υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό».

Η εκπομπή αναφέρει πως υπήρχαν διάλογοι μεταξύ τους, καθώς η κόρη του Απόστολου Λύτρα ζητούσε από τη σύζυγό του να πάει να πάρει κάποια αντικείμενα από το σπίτι.

Τα μηνύματα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου με την κόρη του Απόστολου Λύτρα

Μέσω αυτών των διαλόγων φαίνεται ότι η κυρία Πολυζωγοπούλου είχε ζητήσει, επειδή βρισκόταν με την ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ., να γίνει σε άλλον χρόνο η επίσκεψη για να πάρουν τα αντικείμενα του Λύτρα.

Το πρώτο μήνυμα, που εστάλη τη Δευτέρα, από την κόρη του ποινικολόγου, έγραφε: «Σοφία πρέπει να πάρω πράγματα. Δεν προφυλακίστηκε, μπορώ;».

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου τής απάντησε «θα μιλήσουμε αργότερα» και η κόρη του Λύτρα είπε «πάρε με σύντομα, δεν έχει τίποτα και έχουμε θέμα».

Σύμφωνα με την εκπομπή, εκείνη την ημέρα πράγματι πήγε και πήρε αντικείμενα και χρήματα για τον πατέρα της.

«Πώς είσαι; Χρειάζεσαι κάτι να σου φέρω; Ευχαριστώ πολύ και τους γονείς σου για πριν. Δεν κατάλαβα πώς μου συνέβη» έστειλε, στη συνέχεια, η κόρη του ποινικολόγου, αναφερόμενη σε λιποθυμικό επεισόδιο που είχε.

«Όχι, δεν χρειάζομαι κάτι. Είσαι καλύτερα;» απάντησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου και η κόρη του Λύτρα τής είπε «μου έπεσε η πίεση μάλλον. Ναι, καλύτερα, ευχαριστώ. Αν χρειάζεσαι κάτι, πάρε με, το έχω ανοιχτό».

Τα μηνύματα της Τρίτης

Η κόρη του Απόστολου Λύτρα έστειλε νέο μήνυμα την Τρίτη, για να πάει στο σπίτι, καθώς, όπως είπε, χρειαζόταν κάποια αντικείμενα και χρήματα, και πήρε την απάντηση: «Θα τα βρω γιατί δεν ξέρω πού είναι και δεν θα είμαι τώρα σπίτι μέχρι αργά».

«Μήπως είναι κάποιος να πάω να τα πάρω γιατί είναι οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι απ’ έξω» ρώτησε η κόρη του ποινικολόγου και η Σοφία Πολυζωγοπούλου απάντησε: «Βγες από τον ρόλο που σε έχουν βάλει, κορίτσι μου. Προέχουν άλλα αυτή τη στιγμή».

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου αναφερόταν, κατά τις πληροφορίες της εκπομπής, στο ότι εκείνη τη στιγμή έπρεπε να κάνει συνεδρία και να λάβει ψυχολογική υποστήριξη από την ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου προχώρησε σε διευκρινίσεις, μιλώντας στον Πέτρο Κουσουλό, και εξήγησε τι έγινε την ημέρα που η πρώην σύζυγός του Απόστολου Λύτρα επιχείρησε να μπει στο σπίτι:

«Από τα μηνύματα αυτά προκύπτει ότι εγώ μιλάω μόνο με το παιδί. Στα πρώτα μηνύματα φαίνεται ότι τη Δευτέρα ήρθε, πήρε ό,τι ήθελε, ζαλίστηκε και ευχαριστεί και τους γονείς μου. Προκύπτει, επίσης, ότι εγώ δεν μιλάω με κανέναν άλλο, ούτε καν τους συνεργάτες του γραφείου, για αντικείμενα που χρειάζονταν να μεταφερθούν. Όταν λέω στην κόρη του Λύτρα “προέχουν άλλα”, είναι επειδή εκείνη την ώρα με πηγαίνουν για ψυχολογική υποστήριξη. Μετά από αυτόν τον διάλογο ανοίγει το γκρουπ στο Viber και γράφουν διάφορα ενώ εγώ δεν έχω καν γυρίσει από εκεί που είμαι. Ξαφνικά έρχονται σπίτι μου και ο αστυνομικός εξηγεί το τι έγινε με τα κλειδιά και πώς προσπάθησε ο συνεργάτης να μπει, υπονοώντας ότι είχαμε συνεννοηθεί, κάτι που δεν ισχύει. Να σημειώσω ότι είμαι και σωματικά και ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση και κανείς δεν υπολογίζει ότι έχουν περάσει τρεις ημέρες από τον ξυλοδαρμό και όλο αυτό που ζω, και προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι με το έτσι θέλω».

Η παρέμβαση του Απόστολου Λύτρα

Με μήνυμα ο Απόστολος Λύτρας παρενέβη στην εκπομπή του Open. Σε αυτό ανέφερε:

«Είμαι συντετριμμένος για αυτό το οποίο έχει συμβεί. Ξέρω ότι ο χρόνος δεν γυρίζει. Είμαι συντετριμμένος για αυτό που προκάλεσα στη Σοφία και κατ’ επέκταση στις τρεις κόρες και τους συνεργάτες μου. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι να το αλλάξω. Αλλά δεν μπορώ. Θέλω να ξεκαθαριστεί κάτι. Πληροφορήθηκα ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (σ.σ. Τετάρτη) κρυβόμουν και ότι προσπαθούσα να αποφύγω τη σύλληψη μετά το ένταλμα το οποίο εκδόθηκε. Η αλήθεια δεν είναι αυτή όμως.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας επειδή οι γιατροί μου είχαν συστήσει για τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζω και το έμφραγμα το οποίο έχω περάσει, μου είχαν συστήσει αφενός να μην παρακολουθώ ειδήσεις και το Διαδίκτυο και αφετέρου να ελαχιστοποιήσω τις επικοινωνίες μου. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, είχα κλείσει για αρκετή ώρα το κινητό μου. Το ίδιο μου συνέστησαν και οι ειδικοί ψυχικής υγείας που επισκέπτομαι. Είμαι χάλια ψυχολογικά και ό,τι διάβαζα με επιβάρυνε.

Όταν λοιπόν πληροφορήθηκα το απόγευμα το τι ακριβώς έχει συμβεί, αυτομάτως αυτοβούλως παρουσιάστηκα στο ΑΤ Παλλήνης προκειμένου να εξελιχθεί η ποινική διαδικασία. Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια. Επαναλαμβάνω και πάλι και θέλω να το τονίσετε από την εκπομπή ότι αναλαμβάνω το βάρος της πράξης μου και ζητώ και πάλι συγγνώμη από όλους».

Υπενθυμίζεται ότι μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, η υπόθεση του Απόστολου Λύτρα απασχόλησε για μία ακόμα φορά την επικαιρότητα όταν η πρώην σύζυγός του, με την κόρη του και ένας δικηγόρος επιχείρησαν να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού με κλειδί που κατείχε το συγγενικό πρόσωπο για να πάρουν ρούχα και χρήματα, όπως λέγεται, του δικηγόρου. Η 37χρονη δικηγόρος δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή της για να μεταβούν στο σπίτι. Πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή T-LiVe ανέφεραν ότι είχε απαντήσει αρνητικά στο μήνυμα του συγγενικού προσώπου που της είχε ζητήσει να πάνε στο σπίτι για να πάρουν πράγματα -ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες είχαν ξαναπάει τη Δευτέρα- λέγοντας ότι θα μεταβεί στον ψυχολόγο και ότι θα το κανονίσουν κάποια άλλη στιγμή.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση τόσο κατά της πρώην συζύγου του κ. Λύτρα και του δικηγόρου που είχαν πάει στο σπίτι, όσο και κατά του Απόστολου Λύτρα. Η πρώην σύζυγος του δικηγόρου συνελήφθη επί τόπου και πήρε αναβολή στο αυτόφωρο, ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος λόγω της ιδιότητάς του, ενώ τον Απόστολο Λύτρα τον έψαχνε η ΕΛ.ΑΣ. να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χωρίς να καταφέρει να τον εντοπίσει και χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Εν τω μεταξύ, ενημερώθηκε η ανακρίτρια, η οποία, έχοντας μπροστά της τον φάκελο της μήνυσης της κυρίας Πολυζωγοπούλου, αποφάσισε να εκδώσει ένταλμα σύλληψης, κρίνοντας ότι ο δικηγόρος, που πλέον έχει μεταφερθεί στον Κορυδαλλό, είχε παραβιάσει τους όρους που του είχαν επιβληθεί.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Βάζει στη ζυγαριά το εκλογικό αποτέλεσμα η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ
Τo capital statement που αντικαθιστά το «ό,τι δηλώσεις είσαι» των αξιωματούχων στο Πόθεν Έσχες
Διαμαρτυρίες για το όριο ταχύτητας στο δρόμο του K Cineplex-Γιατί οι κάμερες γράφουν πάνω από 50km
Τραβά κόκκινη γραμμή στη μετακίνηση της ΑΔΕ Λεμεσού ο Χαρτσιώτης-Πώς απαντά για τις συνθήκες κράτησης
Παγιδευμένη ανάμεσα στις φωτιές που άναψε η πρόεδρος του ΔΗΣΥ-Της στέλνουν μέχρι και επιστολές διαγραφής
Σε περιοδικά, εφημερίδες και τάπερ έκρυβαν τα λεφτά η Νάνσυ και οι συνεργοί της-Νέα στοιχεία για το κύκλωμα εκβιαστών
Άνθρακας η καταγγελία τουρίστριας περί βιασμού της-Ελεύθερος ο 19χρονος, ζήτησε την ποινική δίωξη της
Πέθανε στα 37 του ο ράπερ «Αιφνίδιος»
ΒΙΝΤΕΟ: Τουρίστες βουτάνε στη θάλασσα για να κατέβουν από το πλοίο στην Κρήτη
Δεν επηρεάζει τη λειτουργία του Αμάλθεια η απομάκρυνση της προβλήτας από τους Αμερικανούς