Εικοσάχρονος έκρυψε 13,448 χιλιάδες, σκηνοθέτησε ληστεία και συνελήφθη

Υπόθεση δημόσιας βλάβης, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από ψευδή καταγγελία 20χρονου, ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 1μ.μ. σήμερα, ο 20χρονος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού, ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, έπεσε θύμα ληστείας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 20χρονος, γύρω στις 12.55μ.μ. σήμερα, ενώ βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης του Τσιρείου Σταδίου, τον πλησίασε άγνωστός του άνδρας, ο οποίος υπό την απειλή μαχαιριού, του απέσπασε χρηματικό ποσό ύψους €13,448. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα χρήματα αποτελούσαν περιουσία της εταιρίας, στην οποία εργάζεται.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του, ο 20χρονος φέρεται να ανέφερε ότι η καταγγελία του ήταν ψευδής. Φέρεται επίσης να υπέδειξε το σημείο όπου έκρυψε το πιο πάνω χρηματικό ποσό.

Από περαιτέρω εξετάσεις, το χρηματικό ποσό εντοπίστηκε και παραδόθηκε στον διευθυντή της εταιρίας, όπου εργάζεται ο 20χρονος.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού ανακρίθηκε εκ νέου, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Τροόδος-Γυναίκα παρασύρθηκε από όχημα ενώ έβγαζε φωτογραφίες το τοπίο
Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Αϊκούτ-Καταθέτουν γιατροί επί των ισχυρισμών πως πάσχει από καρκίνο ο κατηγορούμενος
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε 47χρονο για τον βαρύ οπλισμό σε τάφο στην Ορόκλινη-Αρνείται εμπλοκή ο δεύτερος
Η ανακοίνωση της HONDA για τις ανακλήσεις-Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες
Καταγγέλλουν πως ενημέρωσαν Βαφεάδη από τον Ιούλιο του 2023 οι γονείς του Όξινου-«Δεν έκανε τίποτα»
Η κατάντια ενός κράτους...Πήγε να κοιμηθεί ξανά στο γραφείο τον ΥΚΕ ο 25χρονος άστεγος και επανασυνελήφθη
Πολιτικοποιεί τις απειλές κατά του Προέδρου η οικογένεια του Aykut-Βλέπει παιχνίδια, το συνδέει με την κατάσταση της υγείας του
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού
Αιχμές Κυβέρνησης για ΤΑΚΑΤΑ-«Βλέπαμε άλλα κράτη να αρχίζουν τις ανακλήσεις, στην Κύπρο δεν λήφθηκαν μέτρα»
Έκρυβαν καπνικά προϊόντα σε αποθήκη βρεφονηπιακού σταθμού στη Λευκωσία