Άλλη μια γυναικοκτονία στην Ελλάδα-Σκότωσε την σύζυγο του με κατσαβίδι

Μία ακόμα γυναικοκτονία σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, όπου ένας 80χρονος άνδρας σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του χρησιμοποιώντας κατσαβίδι.

Τις αρχές ειδοποίησαν οι γείτονες που άκουσαν φωνές από την κατοικία του ζευγαριού και όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκε νεκρή τη γυναίκα και σοβαρά τραυματισμένο τον άνδρα, ο οποίος, όπως μεταδίδει το e-evros.gr, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μετά τη δολοφονία της συζύγου του.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), όπου νοσηλεύεται, και οι αρχές ερευνούν τα κίνητρα πίσω από το περιστατικό. Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Μυστήριο με την ουσία που βρέθηκε στις Τοξικολογικές για τον Βασίλη Καλογήρου-Στο μικροσκόπιο CCTV
Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
Επικοινωνία Μητσοτάκη και Ζελένσκι-«Καμία απόφαση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία»
Δημογλίδου για Βασίλη Καλογήρου-«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα σε έγκλημα»
Καταγγελία για ομαδικό βιασμό 22χρονης στη Χαλκίδα-Την εξανάγκασαν να κάνει χρήση ναρκωτικών
Απαντήσεις για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ–Το στοιχείο που προκαλεί προβληματισμό
Πόρισμα Hellenic Train για Τέμπη-«Η έκρηξη και η πυρκαγιά ήταν μια ατυχής σύμπτωση»
Αγώνας δρόμου για τα στοιχεία που θα δείξουν τη διαδρομή τουΚαλογήρου-Στο μικροσκόπιο και ο ιατρικός του φάκελος