Αστυνομικός έκλεψε χρυσή αλυσίδα από κρατούμενη στη Μύκονο-Την μαρτύρησε το CCTV

Λάτρης των πολυτελών διακοπών και της ωραίας ζωής φαίνεται πως είναι η αστυνομικός που υπηρετούσε στη Μύκονο και συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκλεψε μια χρυσή αλυσίδα από μία κρατούμενη συριακής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη η οποία είναι υπαρχιφύλακας και υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, «πιάστηκε» από κάμερα του τμήματος να βάζει το χέρι της στην τσάντα της 63χρονης γυναίκας και να αφαιρεί το κόσμημα.

mikonoscup

Η κλοπή έγινε αντιληπτή όταν έφθασε η στιγμή η κρατούμενη να αφεθεί ελεύθερη και να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα και διαπίστωσε ότι της έλειπε η χρυσή αλυσίδα.

Ενημέρωσε τους αστυνομικούς και όπως προέκυψε τελικά, η κλέφτρα δεν ήταν άλλη από την υπαρχιφύλακα η οποία και συνελήφθη από στελέχη του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Ανείπωτη τραγωδία λίγο πριν την Ανάσταση-Νεκρός 22χρονος στο στήσιμο της λαμπρατζιάς, καταπλακώθηκε από πάσσαλο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Bίντεο σοκ από τη σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο στην Πάτρα-Παραβίασε την κλειστή μπάρα ο οδηγός
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα