Κλειστά τα Τμήματα ΣΥΛ και ΣΑΛ λόγω μεταφοράς στον ΕΟΑ

Κλειστά θα είναι τα Τμήματα Εξυπηρέτησης του κοινού του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας (ΣΥΛ) και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ), από τη 1 το μεσημέρι αύριο Παρασκευή 21η Ιουνίου 2024, μέχρι και την Παρασκευή, 28 Ιουνίου, συμπεριλαμβανομένης λόγω μεταφοράς υπηρεσιών στον ΕΟΑ.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ΣΑΛ αναφέρεται ότι «η αναστολή της λειτουργίας του Τμήματος Εξυπηρέτησης του κοινού, οφείλεται σε εργασίες του αφορούν στη μεταφορά των υπηρεσιών των δύο Συμβουλίων στον υπό σύσταση Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λάρνακας (ΕΟΑΛ), στα πλαίσια της μεταρρύθμισης. Στόχος είναι η διασφάλιση της ομαλής επανέναρξης των υπηρεσιών από τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου».

Σημειώνεται ότι «μεταξύ άλλων, βασική προϋπόθεση της μεταρρύθμισης είναι η συνένωση των υπηρεσιών υδατοπρομήθειας και αποχέτευσης. Ως εκ τούτου, από την 1η Ιουλίου η εξυπηρέτηση του κοινού για σκοπούς ύδρευσης και αποχέτευσης θα πραγματοποιείται τόσο στα υφιστάμενα γραφεία του ΣΥΛ, τα οποία βρίσκονται στην οδό Α. Κοραή 12, Λάρνακα, όσο και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη (ΚΕΔ), το οποίο βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Μιαούλη Αρ. 11, πάροδος Λεωφόρου Μακαρίου Γ’».

Για επείγοντα θέματα κατά την περίοδο 21η Ιουνίου μέχρι 30 Ιουνίου, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 24200500 για θέματα ύδρευσης και 24 815000 για θέματα αποχέτευσης.

Πηγή: KΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σωτήρια παρέμβαση ναυαγοσωστών για λουόμενο στην Πάφο-Μπήκε στο νερό μεθυσμένος
Συντεχνίες ΡΙΚ: Ταχείς διαδικασίες για επίλυση του θέματος με τις συντάξεις
​​​​​​​Η προσωπική πορεία προσφύγων από το 1974 στο συμμετοχικό έργο «Νήματα»
Ο φετινός Ιούνης ήταν ο θερμότερος που έχει καταγραφεί ποτέ στην Κύπρο
ΟΕΛΜΕΚ: Ημιτελής η προσπάθεια αναβάθμισης των προγραμμάτων ΔΡΑΣΕ-ΚΙΕ
Έρχεται Κύπρο ο Δένδιας για επίσημη επίσκεψη
«Δάσκαλε που δίδασκες…»-Όχημα του Υπουργείου Παιδείας στάθμευσε σε χώρο ΑμΕΑ
Βλάβη επηρεάζει την υδροδότηση στην κοινότητα Επισκοπής
Συνεχίζεται η εφαρμογή του «κτίΖΩ»-Κατεδαφίζονται άλλες δυο πολυκατοικίες
Ανέστειλε την είσοδο 22 ταξί στον αεροδρόμιο Λάρνακας για επτά μέρες η Αρχή Αδειών