Η βρετανική αστυνομία βρήκε τρία παιδιά που αγνοούνταν έπειτα από ένα ταξίδι σε πάρκο ψυχαγωγίας

Η βρετανική αστυνομία δήλωσε σήμερα ότι βρήκε τρία παιδιά ηλικίας 14, εννέα και επτά ετών που φέρονταν ως αγνοούμενα έπειτα από μία ημέρα σε πάρκο ψυχαγωγίας 20 μίλια νοτιοδυτικά του Λονδίνου.

Τα τρία παιδιά βρέθηκαν "σώα και αβλαβή" στο Σάρεϊ του Λονδίνου, ανέφερε η αστυνομία σε μια επικαιροποιημένη ανακοίνωση, 18 ώρες αφού αναφέρθηκε ότι αγνοούνταν στις 21:00 ώρα Κύπρου χθες, Δευτέρα.

"Κατανοούμε την ανησυχία που προκάλεσε αυτό το συμβάν, ειδικά δεδομένης της ηλικίας των παιδιών και του γεγονότος ότι αγνοούνταν στη διάρκεια της νύχτας", ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο ερευνητής της αστυνομίας του Σάρεϊ Τρέβορ Στράδερς.

Τα παιδιά είχαν περάσει τη Δευτέρα στο πάρκο ψυχαγωγίας στο Τσέρτσι, σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση όπου το κοινό καλείτο να βοηθήσει στον εντοπισμό τους. Στην ανακοίνωση προστίθετο πως θεάθηκαν να περπατάνε προς το κέντρο της κοντινής πόλης Στέινς στις 17:17 ώρα Κύπρου.

Η αστυνομία ανέφερε πως τα τρία παιδιά είχαν ταξιδέψει για να πάνε στο πάρκο από το Μίλτον Κέινς, μια πόλη σε απόσταση περίπου 60 μιλίων, και πως τα δύο μικρότερα παιδιά έχουν συγγενική σχέση.

Πηγή: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Για τρίτη μέρα εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στη Σμύρνη-Κάηκαν σπίτια
Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα παρά τις εκκλήσεις για κατάπαυση πυρός-«Ανθρώπινα μέλη σκορπισμένα παντού»
Ο Τραμπ αίρει τις κυρώσεις στη Συρία με προεδρικό διάταγμα-Εξαιρούνται Άσαντ και στενοί συνεργάτες
Ξανά εναντίον του Τραμπ ο Μασκ-Κάνει λόγο για παράλογες δαπάνες
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση με ρουκέτες σε στρατιωτική αεροπορική βάση στο Ιράκ
ΒΙΝΤΕΟ: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι σατιρικού περιοδικού στην Τουρκία που δημοσίευσε σκίτσο του Μωάμεθ
Στον Λευκό Οίκο στις 7 Ιουλίου ο Νετανιάχου ως προσκεκλημένος του Τραμπ
Το Ιράν αποκλείει άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ
Λύθηκε υπόθεση βιασμού και φόνου 57 χρόνια μετά στη Βρετανία-Ένοχος ένας 92χρονος
Να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα ζητά η αντιπολίτευση στο Ισραήλ-Στους 58 οι νεκροί από νέες επιθέσεις