Η Αστυνομία καταζητεί δύο Ιρανούς για λαθρεμπόριο μεταναστών-Παρουσιάζεται ως Τ/κ ο άντρας

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό δύο προσώπων τα οποία καταζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθησης προσώπων τρίτης χώρας να εισέλθουν στη Δημοκρατία, με πρόθεση και με σκοπό αποκόμισης κέρδους, λαθρεμπορίου μεταναστών, πλαστοπροσωπίας, κλπ., τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 08/08/2023 – 08/04/2024 στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.
Πρόκειται για την TARA MINAFAR, 30 ετών από το Ιράν, ενώ ο άνδρας, επίσης Ιρανός, χρησιμοποιεί συνήθως το όνομα OSMAN YAZICI και παρουσιάζεται ως Τουρκοκύπριος με αγγλικό διαβατήριο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στον αριθμό 23803040 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

οσμαν

ταρα

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου