Και επίσημα μέλος του ECR το ΕΛΑΜ-Συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση ο Γεάδη

Kαι επίσημα μέλος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών ECR είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), από την Τετάρτη 12/6/24.

Όπως ανακοίνωσε το κόμμα, «ο Ευρωβουλευτής της Παράταξής μας Γεάδης Γεάδη συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση της Ευρωομάδας του ECR, όπου είχε την ευκαιρία για μια σύντομη τοποθέτηση, και στην οποία αναφέρθηκε στις βασικές θέσεις του ΕΛΑΜ που εδράζονται στην διαφύλαξη της Εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητας, της προστασίας της οικογένειας, την ανάδειξη του τεράστιου προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, και της ανάδειξης του Κυπριακού ως προβλήματος εισβολής και συνεχιζόμενης παράνομης κατοχής».

«Η Παράταξη μας θα συνεχίσει τον πολιτικό αγώνα και στα Ευρωπαϊκά έδρανα για μια Ευρώπη της πραγματικής αλληλεγγύης, του σεβασμού των Εθνικοτήτων και της κρατικής κυριαρχίας κάθε κράτους μέλους της Ε.Ε. Η Ευρωπαϊκή οικογένεια πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις που να ενισχύουν την κοινωνική δικαιοσύνη, τα δικαιώματα των πολιτών και να διαφυλάσσουν τον θεσμό της οικογένειας», ανέφερε.

«Βασική αρχή είναι η διατήρηση των Εθνικών Ταυτοτήτων, ενάντια σε ένα Ευρωπαϊκό Ομοσπονδιακό Ευρωπαϊκό Υπερκράτος που θα περιορίσει την Εθνική Κυριαρχία, στην βάση των ισχυρών οικονομικά χωρών των Βρυξελλών σε βάρος των υπολοίπων, και να λαμβάνονται ακριβοδίκαια οι αποφάσεις από όλα και για όλα τα κράτη μέλη», πρόσθεσε το ΕΛΑΜ.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευρωβουλευτής μας έτυχε θερμής υποδοχής από τους υφιστάμενους Ευρωβουλευτές του ECR, αλλά κυρίως από τον κ. Nicola PROCACCINI, συμπρόεδρο του ECR, που παρουσίασε επίσημα την ένταξη μας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες στον 48χρονο που καταζητείτο για την υπόθεση Metamax
Συνελήφθη για φόνο πατέρας που ξέχασε την δίχρονη κόρη του τρεις ώρες μέσα στο αμάξι κατά τη διάρκεια καύσωνα
Βάζει στη ζυγαριά το εκλογικό αποτέλεσμα η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ
Τo capital statement που αντικαθιστά το «ό,τι δηλώσεις είσαι» των αξιωματούχων στο Πόθεν Έσχες
Διαμαρτυρίες για το όριο ταχύτητας στο δρόμο του K Cineplex-Γιατί οι κάμερες γράφουν πάνω από 50km
Τραβά κόκκινη γραμμή στη μετακίνηση της ΑΔΕ Λεμεσού ο Χαρτσιώτης-Πώς απαντά για τις συνθήκες κράτησης
Βεβαιότητα από ΠτΔ ότι πριν από το τέλος του έτους θα υπάρξουν θετικά νέα στο Κυπριακό
Γαλλίδα Πρέσβειρα: Πάντοτε έτοιμοι να βοηθήσουμε για δίκαιη λύση Κυπριακού
Διπλωματικές Πηγές ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για το Κυπριακό
Μητσοτάκης σε Γκουτέρες: Να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα για λύση του Κυπριακού