Και επίσημα μέλος του ECR το ΕΛΑΜ-Συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση ο Γεάδη

Kαι επίσημα μέλος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών ECR είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), από την Τετάρτη 12/6/24.

Όπως ανακοίνωσε το κόμμα, «ο Ευρωβουλευτής της Παράταξής μας Γεάδης Γεάδη συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση της Ευρωομάδας του ECR, όπου είχε την ευκαιρία για μια σύντομη τοποθέτηση, και στην οποία αναφέρθηκε στις βασικές θέσεις του ΕΛΑΜ που εδράζονται στην διαφύλαξη της Εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητας, της προστασίας της οικογένειας, την ανάδειξη του τεράστιου προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, και της ανάδειξης του Κυπριακού ως προβλήματος εισβολής και συνεχιζόμενης παράνομης κατοχής».

«Η Παράταξη μας θα συνεχίσει τον πολιτικό αγώνα και στα Ευρωπαϊκά έδρανα για μια Ευρώπη της πραγματικής αλληλεγγύης, του σεβασμού των Εθνικοτήτων και της κρατικής κυριαρχίας κάθε κράτους μέλους της Ε.Ε. Η Ευρωπαϊκή οικογένεια πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις που να ενισχύουν την κοινωνική δικαιοσύνη, τα δικαιώματα των πολιτών και να διαφυλάσσουν τον θεσμό της οικογένειας», ανέφερε.

«Βασική αρχή είναι η διατήρηση των Εθνικών Ταυτοτήτων, ενάντια σε ένα Ευρωπαϊκό Ομοσπονδιακό Ευρωπαϊκό Υπερκράτος που θα περιορίσει την Εθνική Κυριαρχία, στην βάση των ισχυρών οικονομικά χωρών των Βρυξελλών σε βάρος των υπολοίπων, και να λαμβάνονται ακριβοδίκαια οι αποφάσεις από όλα και για όλα τα κράτη μέλη», πρόσθεσε το ΕΛΑΜ.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευρωβουλευτής μας έτυχε θερμής υποδοχής από τους υφιστάμενους Ευρωβουλευτές του ECR, αλλά κυρίως από τον κ. Nicola PROCACCINI, συμπρόεδρο του ECR, που παρουσίασε επίσημα την ένταξη μας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Συνάντηση Ραουνά-Αριστοτέλους με επίκεντρο την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ
Έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα μετά την ομιλία Ερντογάν
Παραθέτει γεύμα ο ΠτΔ τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας
Ζήτησε στήριξη από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας ο Ερτουγρούλογλου
Η Αστυνομία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν χρειάζεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Επαφές με επίκεντρο το Κυπριακό είχε ο Γκιουνές Ονάρ στη Νέα Υόρκη
Τριμερή συνεργασία και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Ιορδανίας-Ελλάδας
Το Πεκίνο καταργεί τη βίζα για Κύπριους ταξιδιώτες-Ενημερώθηκε ο ΠτΔ από Κινέζο ΥΠΕΞ
Αντίδραση Τατάρ στην ομιλία ΠτΔ-«Τίποτα δεν είναι στατικό στην Κύπρο»
Τη στήριξη στο έργο «Αφροδίτη» επαναβεβαίωσαν ΠτΔ και Chevron