Συνελήφθη υπάλληλος που έκλεψε ρούχα αξίας 53 ευρώ από το κατάστημα που εργαζόταν

Στη σύλληψη 32χρονης προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 17 Ιουνίου καταγγέλθηκε από γυναίκα 33 ετών, η οποία είναι υπεύθυνη καταστήματος, ότι την προηγούμενη ημέρα γύρω στις 19:30 ήχησε το σύστημα συναγερμού, ενώ σχόλανε υπάλληλος του καταστήματος ηλικίας 32 ετών. 

Η υπάλληλος ανακόπηκε από φρουρό ασφαλείας και εντός της τσάντας της εντοπίστηκαν δύο τεμάχια ενδυμάτων καινούργια προερχόμενα από το κατάστημα αξίας περίπου 53 ευρώ, τα οποία η υπάλληλος φαίνεται να απέσπασε χωρίς να καταβάλει την ανάλογη αξία.

Περαιτέρω εντός του προσωπικού της ντουλαπιού εντοπίστηκαν ακόμη τέσσερα τεμάχια καινούργιων ενδυμάτων τα οποία αυτή φαίνεται να απέσπασε χωρίς να τα πληρώσει. Τα ανευρεθέντα έχουν παραληφθεί ως τεκμήρια. Η ίδια συνελήφθη τη Δευτέρα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: KΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Βλέπει μία πιθανή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ο Πούτιν μόλις επιτευχθούν οι συμφωνίες
Πιστεύει πως θα καταφέρουν να «αποκρούσουν» τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ-Νέοι ισχυρισμοί περί «τρομοκρατίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Κινητοποίηση καταδίκης έξω από το fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Μαραθώνια επικοινωνία Τραμπ με Πούτιν-Έκανε λόγο για «ειλικρινή και χρήσιμη» συνομιλία ο Ρώσος Προέδρος
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Βλέπει πρώτα Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν-Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Άλμα για «ριζική αναθέσμιση της χώρας»-Οι στόχοι, οι πυλώνες και τα πρόσωπα του νέου κόμματος