Διευθετήσεις στον Δήμο Πάφου λόγω μεταφοράς στον ΕΟΑ Πάφου

Ο Δήμος Πάφου αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι για σκοπούς ομαλής μεταβίβασης των αρμοδιοτήτων αδειοδότησης της ανάπτυξης από τον Δήμο Πάφου στον Ε.Ο.Α. Πάφου, η Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 θα είναι η τελευταία ημέρα παραλαβής όλων των τύπων αιτήσεων, τόσο των φυσικών φακέλων όσο και της ηλεκτρονικής παραλαβής μέσω του συστήματος Ιππόδαμος, από τον Δήμο Πάφου.

Η διευθέτηση αυτή γίνεται γιατί το νέο πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή την 1η Ιουλίου 2024 με βάση τις πρόνοιες του περί Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης Νόμου, προβλέπει όπως ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης ( Ε.Ο.Α.) Πάφου αναλάβει, μεταξύ άλλων, την αρμοδιότητα της πολεοδομικής και οικοδομικής αδειοδότησης της ανάπτυξης σε επαρχιακό επίπεδο.

Διευκρινίζεται ότι η διευθέτηση αυτή ισχύει τόσο για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών Πάφου όσο και για τα Γραφεία του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Πρόσθετα, πληροφορείται το κοινό ότι η 19η Ιουνίου 2024 θα είναι η τελευταία ημέρα εξυπηρέτησης του κοινού από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών και το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για θέματα αδειοδότησης.

Δειτε Επισης

Αυτός αναζητείται για την κλοπή οχήματος μαζί με τις δύο ανήλικες στη Λάρνακα (pic)
Ο άνθρωπος που έζησε 40 χρόνια πάνω στο ηφαίστειο της Σαντορίνης-«Όσο ήμουν εκεί, δεν θα γινόταν έκρηξη»
Χαιρετίζει τη συζήτηση για το Νέο Σύστημα Αξιολόγησης η Ομ. Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας
Φόρτωναν κιβώτια με λαθραία τσιγάρα σε σκάφος στη Λάρνακα-Πέντε συλλήψεις, εντοπίστηκε και κοκαΐνη
Αιχμές από πατέρα θύματος των Τεμπών-«Δεν θεωρώ τυχαίο ότι εμφανίζονται τώρα τα νέα βίντεο»
Δύο σημαντικές αποφάσεις για τους αθλητές των Special Olympics-«Γι' αυτούς είναι δρόμος προς το φως»
Ολόκληρο οπλοστάσιο έκρυβε ο δράστης του διπλού φονικού στην Ελλάδα-Σφαίρες, χειροβομβίδες και εκρηκτικά
Επίθεση με μαχαίρι στην Ιρλανδία-Πληροφορίες για πολλούς τραυματίες
Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Μετρό στο Μοναστηράκι-Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία
«Ως ελληνισμός οφείλουμε να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις ότι με την Τουρκία μπορεί να λειτουργήσει ο κατευνασμός»