Ανέβηκε σε κιγκλίδωμα και κατέληξε σε χαντάκι η άτυχη 47χρονη-Κατελείπει δύο παιδιά (pics)

Η 47χρονη Ουκρανή, με κυπριακή υπηκοότητα Μαρία Πάστερκαμπ, μητέρα δύο παιδιών, είναι το θύμα νέου τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα στο δρόμο Λεμεσού -Πλατρών, παρά την κοινότητα Άλασσας.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, ήταν γύρω στις 15:00, όταν το όχημα που οδηγούσε η άτυχη 47χρονη, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρέκκλινε της πορείας του προς τα αριστερά και «διένυσε κάποια απόσταση στο αυλάκι του δρόμου».

«Στη συνέχεια ανέβηκε σε προστατευτικό μεταλλικό κιγκλίδωμα και αφού επίσης διένυσε άλλη απόσταση, κατέληξε στο χαντάκι του δρόμου», συμπλήρωσε.

14

Η οδηγός απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκαν στη σκηνή, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Χαραλάμπους είπε ότι η 47χρονη έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ αντικείμενο διερεύνησης αποτελεί η ταχύτητα με την οποίαν κινείτο το όχημα κατά τον δεδομένο χρόνο.

155

«Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται και εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου οχήματος», πρόσθεσε.

Πηγή: KΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Ανατράπηκε όχημα

Δειτε Επισης

Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ
Τουρίστρια στη Λεμεσό κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στις τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού
Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αναρίτας-Κάηκαν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση
Λαμβάνονται καταθέσεις για τους πυροβολισμούς σε εταιρεία στη Λεμεσό-Νέες έρευνες στο σημείο
Έντεκα διακινητές και μετανάστες επιχειρούσαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές-Συνελήφθησαν από τις Βάσεις
Χάθηκαν τα ίχνη της 26χρονης Κατερίνας από το χώρο διαμονής της (pic)
Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα από φούρνο μικροκυμάτων-Περαστικός διέσωσε ηλικιωμένη και οικιακή βοηθό
Έρευνα σε οικία αποκάλυψε ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλο-Συνελήφθη 46χρονος