Ποινική δίωξη για κακούργημα κατά γνωστού δικηγόρου της Αθήνας για κακοποίηση της συζύγου του

Ποινική δίωξη για κακούργημα κατά γνωστού δικηγόρου της Αθήνας για κακοποίηση της συζύγου του, άσκησε η εισαγγελία Εφετών Αθηνών.  

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ομονοίας πέρασαν χειροπέδες σε γνωστό δικηγόρο της Αθήνας που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 37χρονης συζύγου του, που είναι επίσης νομικός.

Η κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος του δικηγόρου είναι κακουργηματική, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη με τον κατηγορούμενο να καλείται να απολογηθεί πιθανότατα αύριο Δευτέρα 17 Ιουνίου, ωστόσο δεν αποκλείεται ο φερόμενος δράστης να ζητήσει και να λάβει προθεσμία από τον ανακριτή.

Ο φερόμενος δράστης είναι ένας 52χρονος δικηγόρος ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στο Εφετείο και όχι στην Ευελπίδων λόγω της δικηγορικής του ιδιότητας (ειδική δωσιδικία) όπου όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις εισαγγελέας Εφετών, αναλαμβάνει την άσκηση διώξεων και την τυχόν παραπομπή σε δίκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό όλα ξεκίνησαν στις 00:10 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν η 37χρονη τραυματισμένη γυναίκα μετέβη μαζί με τον δικηγόρο σύζυγό της με ίδια μέσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, στους Αμπελόκηπους.

Η 37χρονη ήταν σε άθλια κατάσταση και φέρεται να ανέφερε στους γιατρούς ότι είχε ένα ατύχημα και ότι τα τραύματα προήλθαν από την πτώση της από σκάλα.

Ωστόσο ένας γιατρός της ιδιωτικής κλινικής κατά την εξέταση της απεφάνθη οτι η τραυματίας, έχει χτυπηθεί από ανθρώπινο χέρι και μάλιστα σε διάφορα σημεία του σώματος με αποτέλεσμα να επιμένει πως δεν συνάδουν με την εκδοχή που έδωσε το ζεύγος και να ειδοποιηθεί η άμεσα η Αστυνομία.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο νοσοκομείο, οδήγησαν τον δικηγόρο στο τμήμα της Ομόνοιας στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας.

Πηγή: Cnn.gr

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Ορμήδεια με ένα Ε/κ νεκρό-Ψάχνουν στην περιοχή τον οπλισμένο δράστη
Έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ για εμπορία ανθρώπων-«Η Κυβέρνηση της ΚΔ πληροί στο ακέραιο τα ελάχιστα πρότυπα»
ΒΙΝΤΕΟ: Έβγαλε τον στρατό η Κυβέρνηση της Κένυας-Διεθνή παρέμβαση ζητά ο ηγέτης της αντιπολίτευσης
Ελληνικό ΥΠΕΞ για Μπελέρη: Η απόφαση επιβεβαιώνει τις ανησυχίες της Αθήνας
Από τα 13 της στο δρόμο των ναρκωτικών και στα 34 με διψήφιο αριθμό στο εδώλιο του κατηγορουμένου
Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία-Τον κατήγγειλε η σύντροφός του για ξυλοδαρμό
Απαντά σε Φιντάν ο Πρόεδρος-«Η Κύπρος είναι κέντρο ανθρωπιστικών επιχειρήσεων»
Χειροπέδες σε 25χρονο για την πυρκαγιά στην Αραδίππου, καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο
Στο Απολλώνειο Νοσοκομείο ο υπουργός Υγείας-Ένιωσε αδιαθεσία
Διέταξε έρευνα η Αστυνομία για πώληση Ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα-Κλήθηκε για κατάθεση Γερμανός