Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο τουρίστα στην Αμοργό–«Δεν έχει χαθεί, κάτι άλλο συνέβη»

«Έρχομαι από το Λος Άντζελες για να τον βρω» τόνισε ο αδερφός του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Τρίτης (11/6) στην Αμοργό.

Μιλώντας στo Mega ο αδερφός του υπογράμμισε ότι: «Είμαι στο αεροπλάνο για να πάω Αθήνα. Και από εκεί θα ταξιδέψω στην Νάξο για να φτάσουμε στην Αμοργό. Τίποτα, δεν ξέρουμε τίποτα. Έρχομαι μαζί με την σύντροφό του και δύο έμπειρους διασώστες».

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 59χρονου συνεχίζονται με αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και εθελοντές να «χτενίζουν» το μονοπάτι που ακολούθησε ο άνδρας.

Ο αδερφός του, εξήγησε ότι ο 59χρονος είναι έμπειρος περιπατητής και γνώστης της περιοχής, ενώ αποκλείει το ενδεχόμενο να χάθηκε στη διαδρομή. «Εγώ έχω πάει 9-10 φορές (στην Αμοργό), ο αδελφός μου πρέπει να έχει πάει 20-30 φορές. Πηγαίνει από πάντα. Δεν έχει χαθεί. Κάτι άλλο συνέβη. Είναι γερός οργανισμός. Έχει κάνει πεζοπορία άπειρες φορές. Δεν είναι άπειρος. Δεν ξέρω τι συνέβη», είπε ο χαρακτηριστικά.

Φίλος του 59χρονου μιλώντας στην εκπομπή περιέγραψε: «Έφυγε από το ξενοδοχείο πήγε λίγο πιο πέρα εκεί που ξεκινάει το μονοπάτι και έστειλε και σε εκείνη ότι "να, ξεκινάω". Μου άφησε τα πράγματα στο αυτοκίνητο, μου έφερε και το κλειδί του δωματίου και εγώ κατά τις 11:00 πήγα ήπια το πρωινό μου σε ένα μαγαζί με την ησυχία μου αφού ήξερα ότι θα φτάσει 12:00- 13:00 στα Κατάπολα "Έχω φτάσει, είμαι εδώ", του έστειλα την τοποθεσία. "Πάρε με όταν φτάσεις". Δεν με πήρε ποτέ».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Άγριο ενδοοικογενειακό επεισόδιο στη Χαλκίδα-Πήγε να πνίξει τη γυναίκα του με καλώδιο
Πρώτη νύχτα στο κελί στη VIP πτέρυγα για τον Απόστολο Λύτρα-Τσακώθηκε με συγκρατούμενο του
Πέντε συλλήψεις για την επίθεση στους δύο εθελοντές στην Πάρνηθα-Αναζητούνται δύο ακόμη άτομα
Παραμένει στο κελί η 39χρονη που επιτέθηκε με βιτριόλι στον εν διαστάσει σύζυγό της
Αστυνομικός έκλεψε χρυσή αλυσίδα από κρατούμενη στη Μύκονο-Την μαρτύρησε το CCTV
«Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει και εσύ;»-Αποκαλυπτιική η κατάθεση του αστυνομικού
Αποζημίωση-μαμούθ 900 εκατ. για υπόθεση βιασμού καλείται να πληρώσει ο Άλκης Δαυίδ
Κ. Μητσοτάκης: Τα Σκόπια δεν μπορούν να παίζουν με την Αθήνα
Προφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας-Μεταφέρεται στον Κορυδαλλό
Στον εισαγγελέα ο Λύτρας-Δεδομένη η προφυλάκισή του, γιατί έκανε μήνυση στη σύζυγό του