Την ηλεκτροπληξία επιβεβαίωσε η νεκροτομή στη σoρό 76χρονου στην Αγία Νάπα

Την ηλεκτροπληξία επιβεβαίωσαν τα ευρήματα της νεκροτομίας στη σορό του Βρετανού ηλικίας 76 ετών, ο οποιος έχασε χθες τη ζωή του, ενώ ασχολείτο με κηπουρικές εργασίες στην αυλή του σπιτιού του στην Αγία Νάπα.

Όπως ανέφερε ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «το μεσημέρι διενεργήθηκε στη σορό του 76χρονου νεκροτομή από τους ιατροδικαστες Αγγελική Παπέττα και Ορθοδόξο Ορθοδοξου. Τα ευρήματα της νεκροτομής επιβεβαίωσαν την ηλεκτροπληξία, ενώ λήφθηκαν δείγματα για να σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδουλου «χθες γύρω στις 9.30 το πρωί, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, για αναίσθητο άνδρα σε αυλή οικίας στην περιοχή Αγίας Θέκλας, έδαφος Αγίας Νάπας. Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, του ΤΑΕ Αμμοχώστου και πλήρωμα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, οι οποίοι εντόπισαν στην αυλή της οικίας άνδρα, ο οποίος έφερε τραύμα στο χέρι και στο κεφάλι.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου οι επί καθήοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Πρόκειται για τον William Edward, 76 ετών από τη Βρετανία, που διέμενε μόνιμα στην Αγία Νάπα με τη σύζυγο του.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, φαίνεται ότι ο 76χρονος κατά τον συγκεκριμένο χρόνο να εκτελούσε κηπουρικές εργασίες στην αυλή της οικίας του και στην προσπάθεια του να αφαιρέσει ασφάλεια από extension που είχε συνδεδεμένο σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να δέχθηκε κτύπημα από το ηλεκτρικό ρεύμα, που είχε είσοδο/έξοδο από το δάκτυλο και το κεφάλι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες πίσω από τον θάνατο του 76χρονου που υπέστη ηλεκτροπληξία

Η σκηνή φωτογραφήθηκε από τους άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις, ενώ στο μέρος μετέβησαν και μέλη της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας οι οποίοι παρέλαβαν το extension για εξετάσεις. Ακόμα από εξετάσεις που διενήργησαν στις πρίζες της οικίας δεν εντοπίστηκε κάποια απώλεια ηλεκτρικού ρεύματος.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Υπενθυμίζεται, ότι, ο άνδρας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. Πρόκειται για τον William Edward, 76 ετών από την Βρετανία, που διέμενε μόνιμα στην Αγία Νάπα με τη σύζυγο του.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία «φαίνεται ότι ο 76χρονος κατά τον συγκεκριμένο χρόνο, εκτελούσε κηπουρικές εργασίες στην αυλή της οικίας του. Ωστόσο στην προσπάθεια του να αφαιρέσει ασφάλεια από extension που είχε συνδεδεμένο σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να δέχθηκε κτύπημα από το ηλεκτρικό ρεύμα, που είχε είσοδο/έξοδο από το δάκτυλο και το κεφάλι του».

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου «η σκηνή φωτογραφήθηκε από τους άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις. Στη σκηνή μετέβησαν και μέλη της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας οι οποίοι παρέλαβαν το extension για εξετάσεις, ενώ από εξετάσεις που διενήργησαν στις πρίζες της οικίας δεν εντοπίστηκε απώλεια ηλεκτρικού ρεύματος».

Δειτε Επισης

Αναστέλλουν τα απεργιακά μέτρα οι γιατροί των δημοσίων νοσηλευτηρίων-Καταθέτει πρόταση ο ΟΚΥΠΥ
Η Αστυνομία καταζητεί δύο Ιρανούς για λαθρεμπόριο μεταναστών-Παρουσιάζεται ως Τ/κ ο άντρας
Παπαναστασίου για Great Sea Interconnector-«Θα μειώσει το κόστος ηλεκτρισμού για τον καταναλωτή»
Γ. Εισαγγελέας: Tην επόμενη εβδομάδα σύσκεψη ερευνητικών ομάδων για την υπόθεση Αββακούμ
Από κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο θάνατος της άτυχης 47χρονης που έσβησε στην άσφαλτο
Χρήζουν αναθεώρησης τα κριτήρια για στεγαστική βοήθεια-Απορρίπτεται το 25% των αιτήσεων
Η σύζυγος του Λύτρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κίνδυνο εκτιμά ο Άρειος Πάγος
Στις 27 Ιουνίου οι αποφάσεις για τα κορυφαία αξιώματα-Πως οδηγήθηκαν στο ναυάγιο
Χαμηλά η Κύπρος στην Ευρώπη στην πρόσβαση σε καινοτόμα φάρμακα
Μαρτύρησαν τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο οι πιστοί-Αποκαλύψεις για ταρίφες για εικόνες, πολυέλαιο και λειψανοθήκη