Πρότεινε Κριτή - Η καινοτομία των φετινών Carob Awards 2024

Τα Carob Awards, τα πιο ανατρεπτικά βραβεία διαφήμισης και επικοινωνίας στην Κύπρο, επιστρέφουν το φθινόπωρο του 2024, με μια καινοτομία που στοχεύει στην ενίσχυση της διαφάνειας και της αξιοπιστίας της διαδικασίας αξιολόγησης. Για πρώτη φορά, δίνεται η ευκαιρία σε οποιοδήποτε άτομο, εκτός των συνδέσμων, να προτείνει κριτή για τα βραβεία μέσω της ιστοσελίδας εδώ.

Η φετινή καινοτομία επιτρέπει τόσο σε επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας να προτείνουν καταξιωμένα υψηλόβαθμα στελέχη, τα οποία διαθέτουν την εμπειρία και την εξειδίκευση να κρίνουν τα έργα που θα υποβληθούν. Η προσέγγιση αυτή στοχεύει στο να διασφαλίσει πως η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από κορυφαία στελέχη που αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα του χώρου της επικοινωνίας, συμβάλλοντας έτσι στην αξιοκρατία και την ποικιλομορφία.

Η διαδικασία πρότασης είναι απλή και απόλυτα διαφανής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την πιο πάνω ιστοσελίδα και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα, παρέχοντας πληροφορίες για τον προτεινόμενο κριτή, την επαγγελματική του πορεία και τις ενότητες που θα τον ενδιέφεραν να κρίνει.

Υπενθυμίζεται ότι τα Carob Awards 2024 θα βραβεύσουν έργα σε έξι Ενότητες: Ad, Design & Illustration, Digital, PR, Production και Integration. Η υποβολή των έργων είναι ανοιχτή και η καταληκτική ημερομηνία είναι η 28η Ιουνίου 2024. Οι εταιρείες μέλη του ΣΔΕΚ, του Συνδέσμου Εταιρειών Παραγωγής Διαφημιστικών Ταινιών και τα φυσικά πρόσωπα μέλη της Ένωσης Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου έχουν ειδικές εκπτώσεις.

Σχετικά με τα Carob Awards

Τα Carob Awards, που διοργανώνονται από τον Σύνδεσμο Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), είναι ένας θεσμός που στόχο έχει να αναδείξει την αριστεία και τη δημιουργικότητα στη διαφήμιση και την επικοινωνία. Από την ίδρυσή τους το 2019, τα βραβεία έχουν καθιερωθεί ως το κορυφαίο γεγονός στον τομέα της διαφήμισης στην Κύπρο, προσελκύοντας συμμετοχές από τις πιο καινοτόμες και δημιουργικές εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου. Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί τα Carob Awards επιστρέφουν το φθινόπωρο του 2024 για να βραβεύσουν έργα και … Ιστορίες για ΤΕΡΑΤΣΙΟΥΣ.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή συμμετοχών στο διαγωνισμό και οδηγίες για το πως να φτιάξετε τις συμμετοχές σας στη βάση καλών πρακτικών, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ

Διοργανωτής: Σύνδεσμος Διαφήμισης - Επικοινωνίας Κύπρου

Συνδιοργανωτής: Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

Μέγας Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου, Lidl Κύπρου

Συντονιστής: ΙΜΗ

Δειτε Επισης

Αυτό το καλοκαίρι, προσφέρετε στα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία!
«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» ΜΙΕΕΚ
Robotex MRC 2024: Νέοι Αγώνες Αθλητικής Ρομποτικής και Drones
Συνέδριο Γάλακτος: Σημαντικά συμπεράσματα για τη γεωργική και κτηνοτροφική βιομηχανία
Δέκα χρόνια «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές» ΜΙΕΕΚ
Γιατροί εξιστορούν τις μαρτυρίες τους από τις μαύρες μέρες της εισβολής
Πρότεινε Κριτή - Η καινοτομία των φετινών Carob Awards 2024
Το κέντρο της Λευκωσίας αλλάζει-Αστικά αντιπλημμυρικά έργα στην ενορία Τρυπιώτη
Παγωτά PAPAFiLiPOU: Νέα Εικόνα! Περισσότερο Παγωτό! Αγαπημένοι Συνδυασμοί!
Η Πολιτική Συνοχής της ΕΕ