Το κέντρο της Λευκωσίας αλλάζει-Αστικά αντιπλημμυρικά έργα στην ενορία Τρυπιώτη

Ένα ακόμη έργο που αναβαθμίζει το κέντρο της Λευκωσίας καθώς και την ποιότητας ζωής όσων κατοικούν αλλά και επισκέπτονται την πρωτεύουσα, παραδόθηκε στο Δήμο Λευκωσίας στις αρχές Ιουνίου.

Φέροντας την υπογραφή της Cyfield, τα αστικά αντιπλημμυρικά έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ενορία Τρυπιώτη στον Δήμο Λευκωσίας, αναβαθμίζουν την περιοχή, δημιουργώντας την προοπτική για περαιτέρω εξέλιξη της τα επόμενα χρόνια, ενώ παράλληλα, συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Το έργο αφορούσε την ανάπλαση τμημάτων των οδών Αγίας Ελένης, Μπουμπουλίνας, Ήρας, Άννης Κομνηνής, Κρήτης, Ηλέκτρας, Μέδοντος, Ανδροκλέους, Αλκαίου και Θεοκρίτου.

Πιο συγκεκριμένα, περιλάμβανε την κατεδάφιση υφιστάμενων στοιχείων, την κατασκευή συστήματος οχετών όμβριων υδάτων, πεζοδρομίων και οδοστρωμάτων, την αναβάθμιση και εγκατάσταση νέων δικτύων Υπηρεσιών, εργασίες προσαρμογών, όπως επίσης και αναθεώρηση της κυκλοφοριακής ρύθμισης, αλλά και βελτίωση της οδικής σήμανσης.

Η εταιρεία Cyfield μέσα από τα έργα υποδομής που εκτελεί, καθώς και μέσα από σύγχρονες οικιστικές αναπτύξεις στην ίδια περιοχή, αποτελεί σύμμαχο της προσπάθειας που καταβάλλεται για αναβάθμιση και αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου της Λευκωσίας, έτσι ώστε να καταστεί ξανά σημείο αναφοράς της πρωτεύουσας.

1

2

3

Δειτε Επισης

Αυτό το καλοκαίρι, προσφέρετε στα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία!
«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» ΜΙΕΕΚ
Robotex MRC 2024: Νέοι Αγώνες Αθλητικής Ρομποτικής και Drones
Συνέδριο Γάλακτος: Σημαντικά συμπεράσματα για τη γεωργική και κτηνοτροφική βιομηχανία
Δέκα χρόνια «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές» ΜΙΕΕΚ
Γιατροί εξιστορούν τις μαρτυρίες τους από τις μαύρες μέρες της εισβολής
Πρότεινε Κριτή - Η καινοτομία των φετινών Carob Awards 2024
Το κέντρο της Λευκωσίας αλλάζει-Αστικά αντιπλημμυρικά έργα στην ενορία Τρυπιώτη
Παγωτά PAPAFiLiPOU: Νέα Εικόνα! Περισσότερο Παγωτό! Αγαπημένοι Συνδυασμοί!
Η Πολιτική Συνοχής της ΕΕ