Αρχίζουν στις 21 Ιουνίου οι εορτασμοί για τον Κατακλυσμό στη Λάρνακα

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου θα αρχίσουν οι εορτασμοί για τον Κατακλυσμό στη Λάρνακα και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 26 Ιουνίου, με το Δήμο να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «για έξι συνεχόμενες μέρες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία παρακολουθήσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με διαγωνισμούς κυπριακής ποίησης, ερωτικών τραγουδιών, τσιαττιστών, αυλού, μπάλου και κυπριακών χορών. Παράλληλα οι πανηγυριστές θα είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες».

Η έναρξη του Κατακλυσμού θα γίνει στις 8 το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουνίου με την παρέλαση στην οποία λαμβάνουν μέρος Πολιτιστικοί Όμιλοι, Χορευτικά Συγκροτήματα, ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας, το 30ο Σύστημα Προσκόπων Αμμοχώστου, Σώμα Κύπριων Οδηγών, συνοδευόμενοι από τη Φιλαρμονική Δήμου Λάρνακας και την Φιλαρμονική Περιβολιών.

Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και τον επίτιμο καλεσμένο Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Κατά τη διάρκεια των εξαήμερων εορτασμών θα λειτουργήσουν ταυτόχρονα δύο εξέδρες, η κεντρική παρά την Πλατεία Κίμωνος και στην Πλατεία Ευρώπης όπου θα υπάρχει καλλιτεχνικό  πρόγραμμα, διαγωνισμοί λαϊκών ποιητών, χορευτών και τραγουδιστών καθώς και σάτιρα, θεατρικά στιγμιότυπα και παιδικά προγράμματα.

Δειτε Επισης

Πήγαν να πουλήσουν λουλούδια σε 26χρονο στην Αγία Νάπα και τον ξάφρισαν
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τραμπ κατεβάζει 700 πεζοναύτες και χιλιάδες μέλη της εθνοφρουράς στο Λος Άντζελες- Έντονες αντιδράσεις
Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι ακτιβιστές του Madleen-Το Ισραήλ προχωρά σε απελάσεις
Στις φλόγες όχημα 33χρονης έξω από κατοικία στη Λάρνακα
Συνελήφθη 24χρονος που έκλεψε λεφτά από δοχείο φιλοδωρημάτων σε ταχυφαγείο
Τα έργα της ΑΗΚ φέρνουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα-Αναμένονται σύντομα στους λογαριασμούς
Δεν έπεισαν τις οργανώσεις οι εισηγήσεις ΥΠΑΝ για ειδική εκπαίδευση-«Παγιώνουν τις σημερινές καταστάσεις»
Έξι χρόνια ΓεΣΥ-Καινοτομίες, κενά και ανάγκη για υπεύθυνη χρήση από γιατρούς και ασθενείς
Σχεδόν 200 αιτήσεις εγκρίθηκαν από τον Ιούνιο του 2024 για ορεινές περιοχές-Εξετάζεται διεύρυνση κριτηρίων
Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»