Α. Θεοδώρου: Τα Πολεμίδια είναι ο δήμος της ανάπτυξης

Ο Δήμος Πολεμιδιών είναι ο Δήμος της ανάπτυξης, είπε ο νέος Δήμαρχος Πολεμιδιών, Αντρέας Θεοδώρου, σε δήλωση του μετά την ανακήρυξη του την Τρίτη, στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Θεοδώρου είπε ότι πραγματικά έχουμε τεράστιες αναπτύξεις στο Δήμο Πολεμιδιών. «Έχουμε το Βερεγγάρια όπου έχουμε βάλει το θεμέλιο λίθο για τις φοιτητικές εστίες και τις σχολές του ΤΕΠΑΚ. Προχωράμε με το κολυμβητήριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το μεγάλο μας πάρκο, αλλά και άλλες αναπτύξεις προς την πλευρά του Νοσοκομείου, όπου εκεί είναι ειδικές ζώνες που μπορούν να αναπτυχθούν Νοσοκομεία, Ιδιωτικές Σχολές, Πανεπιστήμια, και η μεγάλη ανάπτυξη που γίνεται τώρα με την μετακίνηση της κτηνοτροφικής περιοχής βορειότερα του Νοσοκομείου, όπου εκεί άρχισαν να επενδύουν για να γίνονται αναπτύξεις» είπε, μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για «Δήμο της Ανάπτυξης».

Ερωτηθείς αν έχει το πλάνο, το όραμα και τον τρόπο, ο κ. Θεοδώρου απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι «τα έχουμε όλα αυτά σχεδιάσει, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα».

«Έχουμε ακόμα και το φωτοβολταϊκό πάρκο, το οποίο είναι ήδη τροχιοδρομημένο, όπου εκεί θα φέρει και αρκετά έσοδα για το Δήμο Πολεμιδιών. Ένα πάρκο το οποίο θα είναι της εμβέλειας των 6 MW, το οποίo θα μπορούν να ενωθούν και οι ίδιοι οι Δημότες με ένα μικρό κόστος, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη αυτής της ενέργειας» είπε και επικαλέστηκε μελέτη βάσει της οποία «θα αποφέρει και έσοδα για το Δήμο περίπου 2 εκατομμύρια το χρόνο».

Άρα αυτά τα λεφτά θα μπορούμε να τα επενδύσουμε προς όφελος του δημότη γιατί στόχος μας δεν είναι άλλος από το να δώσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής στον άνθρωπο», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σε 21 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε σχολείο στην Κένυα
Συναγερμός από CIA και ΜΙ6-Η παγκόσμια τάξη πραγμάτων απειλείται όπως δεν έχουμε ξαναδεί από τον Ψυχρό Πόλεμο
Γιατί είναι σημαντικό να κοιμάστε πριν από τα μεσάνυχτα
Ζελένσκι: Έχουμε ένα ειρηνευτικό σχέδιο και θέλω να το παρουσιάσω στον Μπάιντεν
Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της «ΤΔΒΚ»
Η κραυγή απελπισίας της κόρης του Ντομινίκ Πελικό-Πώς να έχουμε φυσιολογική σεξουαλική ζωή;
Πόλεμος 12 μηνών στη Γάζα, χωρίς να φαίνεται ελπίδα για εκεχειρία
Αποκλεισμένες συνοριακές διαβάσεις ανάμεσα στη Σερβία και το Κόσοβο
Στη Γαλλία εκπαιδεύουν κοράκια για να καθαρίζουν το πάρκο
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, της Γαλλίας-Διαμαρτύρονται για τον διορισμό του Μπαρνιέ στην πρωθυπουργία