Γ. Αρμεύτης: Η Λεμεσός γυρίζει σελίδα

Σήμερα η Λεμεσός γυρίζει σελίδα, είπε ο νέος Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης, σε δήλωση του μετά την ανακήρυξη του την Τρίτη, στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

«Έχουμε θέσει πάρα πολύ ψηλά τις προσδοκίες μας για την πόλη. Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα είμαι ένας Δήμαρχος για όλους τους πολίτες, για όλη την Λεμεσό, γιατί ακριβώς τα ζητήματα και οι προκλήσεις είναι όλων των Λεμεσιανών. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας», πρόσθεσε.

Έτσι, συνέχισε ο κ. Αρμεύτης, «σε ένα πνεύμα ενότητας θα συνεννοηθώ και με όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους και Αντιδημάρχους, έτσι ώστε να υπάρχει μια καλή συνεργασία και να βάλουμε τους στόχους ώστε να προχωρήσουμε, να ξεκινήσουμε το συντομότερο  δουλειά και οργάνωση των Επιτροπών» .

«Έτσι, το συντομότερο δυνατό να ξεκινήσουμε. Υπάρχει το πλάνο, υπάρχουν σαφείς προτεραιότητες, που είναι η καλύτερη δυνατή λειτουργία της δημοτικής μηχανής για αμεσότερη και γρηγορότερη και ποιοτικότερη έτσι εξυπηρέτηση του πολίτη. Θα δούμε τα μεγάλα ζητήματα της πόλης , όπως είναι η καθαριότητα και το κυκλοφοριακό. Θα πάρουμε κάποιες πρωτοβουλίες και βεβαίως συναντήσεις με τους οργανωμένους φορείς , το ΤΕΠΑΚ, τα πανεπιστήμια, τους οργανωμένους πολίτες , πως ακριβώς να υπάρχει μια συνεννόηση, γιατί σε αυτή την προσπάθεια όλοι θα δουλέψουμε για το συλλογικό καλό», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση αν έχει κάποιες σκέψεις πως θα κινηθεί από την 1η Ιουλίου, ο κ. Αρμεύτης είπε ότι «θα πρέπει να δούμε πρώτα το σπίτι μας, πως να βγάλουμε το καλύτερο εαυτό και να βελτιωθεί η καλύτερη εξυπηρέτηση εντός του Δημαρχείου» ενώ αναφέρθηκε σε βελτιώσεις και την ανάγκη για συνεννόηση με τους φορείς της πόλης για να μπουν οι προτεραιότητες για μια σειρά από μεγάλα θέματα. Ακόμη σημείωσε την υλοποίηση του σχεδίου βιώσιμης αστικής και κινητικότητας το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τουρκικά ΜΜΕ: Συνεδρία συμβουλίου πρεσβυτέρων ΟΤΚ στα κατεχόμενα τον Μάιο
Συλλυπητήρια ΠτΔ για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου-«Φάρος ταπεινότητας, συμπόνιας και ειρήνης»
Χάθηκαν στην μετάφραση στα κατεχόμενα για τα πασχαλινά μηνύματα ΠτΔ και Αρχιεπισκόπου-Αντιδράσεις Τατάρ
Προχωρά ο προσυνεδριακός διάλογος στο ΑΚΕΛ-Δεν προκύπτει αντίπαλος για τον Στέφανο
Με αναφορές στο Κυπριακό το πασχαλινό μήνυμα Αρχιεπισκόπου-«Δεν υπάρχουν περιθώρια υποχωρήσεων»
Πολλαπλές συντάξεις, ξενόγλωσσα, έρευνες Αστυνομίας για κυνηγούς-Γεμάτη η ατζέντα της Βουλής
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
Το ΕΛΑΜ καταγγέλλει το Ηνωμένο Βασίλειο για έκδοση βίζας στο ψευδοκράτος
Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ
Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου-Πρώτα συνάντηση διαπραγματευτών