Ξέσπασμα Τσίγκη με αποδέκτη το Προεδρικό-«Συμμορία εκλεκτών, συγγενών και κουμπάρων»

Αποδέκτη το Προεδρικό είχε το ξέσπασμα του στελέχους της ΔΗΠΑ, Χρίστου Τσίγκη, ο οποίος ήταν υποψήφιος για τη Δημαρχία Στροβόλου και κατετάγη τρίτος, με ποσοστό 28,7%. Επί της ουσίας, ο κ. Τσίγκης, χωρίς να αναφέρεται ευθέως στο ζήτημα, άγγιξε τους ψιθύρους του προηγούμενου διαστήματος, ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης, αντί να υποστηρίζει κάποιον από τους δύο υποψήφιους που είχαν τα συμπολιτευόμενα κόμματα στον Στρόβολο, εργαζόταν στο παρασκήνιο υπέρ της υποψηφιότητας του Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, ο οποίος είχε εργαστεί για τη δική του υποψηφιότητα στις Προεδρικές Εκλογές.

Ο κ. Τσίγκης υποστήριξε πως το Προεδρικό έχασε τον προσανατολισμό του και κατήγγειλε ότι εργάζεται ως «συμμορία εκλεκτών, συγγενών και κουμπάρων», λέγοντας ότι προκαλείται ανεπανόρθωτη ζημιά στον ίδιο τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Περαιτέρω έστειλε μηνύματα με αποδέκτη την ηγεσία της ΔΗΠΑ, λέγοντας ότι «η ΔΗΠΑ-Συνεργασία, της οποίας είμαι στέλεχος, μόνο χαμένη είναι από όλο αυτό που ονομάζεται δήθεν ‘συγκυβέρνηση’».

«Μια πρώτη ανάλυση με βάση την προσωπική μου αντίληψη για τα αποτελέσματα της δημαρχίας Στροβόλου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου καθαρά πολιτικό, περισσότερο τεχνοκράτη, αλλά έχω πλήρη αντίληψη της πολιτικής και της πολιτικής διαχείρισης. Είμαι συνηθισμένος και στις ήττες και στις νίκες και δεν είδα ποτέ κανένα συνυποψήφιο μου ως εχθρό», ανέφερε ο Χρίστος Τσίγκης στην ανάρτησή του.

«Μίλησα για ανέντιμη εκλογική αναμέτρηση. Δεν εκτιμώ και δεν μου αρέσουν οι τραμπουκισμοί και οι ακραίες νοοτροπίες τις οποίες κάποιοι χρησιμοποίησαν εις βάρος μου. Εγώ συμπεριφέρομαι πολιτικά έντιμα και ότι έχω να πω του άλλου το λέω ευθέως. Επενδύω στην παραγωγή θέσεων και προτάσεων προς όφελος των πολλών», πρόσθεσε.

«Μετά τα ποσοστά του Φειδία τον οποίο συγχαίρω που τόλμησε και τάραξε τα νερά - ακόμη και αν δεν γνωρίζει όλα τα πολιτικά ζητήματα, μπράβο του που πήρε στην κάλπη κόσμο που απείχε. Παράλληλα μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, όλοι οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους», τόνισε.

«Το προεδρικό έχασε τον προσανατολισμό του για το τι ακριβώς υπηρετεί, αφού εργάζεται ως "συμμορία εκλεκτών, συγγενών και κουμπάρων" και δυστυχώς όσοι το κάνουν του πρώτου που κάνουν ζημιά ανεπανόρθωτη είναι του ίδιου του ΠτΔ Νίκος Χριστοδουλίδης - Nikos Christodoulides - εξού και τα ποσοστά αποδοχής της κοινής γνώμης που λαμβάνει. Η δική μου άποψη είναι ξεκάθαρη από τις προεδρικές - η ΔΗΠΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ της οποίας είμαι στέλεχος μόνο χαμένη είναι από όλο αυτό που ονομάζεται δήθεν "συγκυβέρνηση". Θα τα λέμε», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Νέες έρευνες φυσικού αερίου στη αν. Μεσόγειο εξαγγέλλει ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας
Στη Λευκωσία την ερχόμενη βδομάδα τα συνέδρια της Διασποράς
Στο 22% στο τέλος Ιουνίου η υλοποίηση αναπτυξιακών δαπανών του προϋπολογισμού
Συνεχίζει στο ίδιο τέμπο ο Τατάρ-«Αν υπάρξει συμφωνία, το ψευδοκράτος θα είναι μέρος της λύσης ως κυρίαρχο τουρκικό κράτος»
Τηλεδιάσκεψη για τον Great Sea Interconnector με αίτημα Κομισιόν-Ζήτησε ενημέρωση
Eπίσκεψη εργασίας του υπουργού Εξωτερικών της Αρμενίας στην Κύπρο
Επανεξελέγη Ανώτατος Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ ο Σάββας Τσίβικος
Α. Δημητρίου: Να αξιοποιήσουμε την κινητικότητα που παρατηρείται
Ξεκαθαρίζει ο Χριστοδουλίδης για τερματικό-«Παρέμβαση αν ανακοινώναμε κάτι πριν την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία»
Η απόφαση για τον Επίτροπο της Κύπρου θα καθοριστεί από το χαρτοφυλάκιο-Προστιθέμενη αξία αναζητά ο Πρόεδρος