Πανέτοιμος να αρχίσει δουλειά δηλώνει ο εκλεγείς Πρόεδρος ΕΟΑ Πάφου

Ο πρώτος Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης δήλωσε πως είναι πανέτοιμος να αρχίσει δουλειά ούτως ώστε να λειτουργήσει στην Πάφο ένας Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης ευέλικτος, αξιόπιστος, αποτελεσματικός, για τον οποίο το σύνολο των συνεπαρχιωτών του θα νιώθουν περήφανοι.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους εξέφρασε την απεριόριστη αγάπη και εκτίμηση του προς τους συνεπαρχιώτες του για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του, αναδεικνύοντας τον ως τον Πρώτο πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου.

Εξέφρασε επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το Δημοκρατικό Κόμμα για την ομόφωνη στήριξη προς το πρόσωπο του, το ΑΚΕΛ καθώς και στους "πολλούς φίλους και συναγωνιστές από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, την ΕΔΕΚ, την Δημοκρατική Παράταξη, τους Οικολόγους αλλά και από ανένταχτους και ανώνυμους πολίτες" που τον στήριξαν, όπως είπε για την προεδρία του ΕΟΑ Πάφου.

Ευχαρίστησε επίσης τη νεολαία που στάθηκε δίπλα του "για να πάρουμε την Πάφο μπροστά στην νέα εποχή, της ανάπτυξης, της προόδου, της ευημερίας και της καινοτομίας", όπως είπε.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Τη Λευκωσία από ψηλά και τη γραμμή αντιπαράταξης είδε ο Μόντι-Επισκέφθηκε το δημαρχείο της πόλης
Πιθανή απομάκρυνση Γερμανών από Ισραήλ μέσω Κύπρου θα συζητήσει ο Βάντενφουλ με Κόμπο
Η Κοινή Διακήρυξη στο πλαίσιο επίσκεψης Μόντι-Η Ινδία τονίζει την ακλόνητη στήριξή της στην κυριαρχία της Κύπρου
Στην ενίσχυση της συνεργασίας Κύπρου και Ινδίας αναφέρθηκαν Χριστοδουλίδης και Μόντι
Ευχαριστίες ΠτΔ σε Μόντι για τη στάση Ινδίας στο Κυπριακό-Παρασημοφορήθηκε με Μεγαλόσταυρο Τάγματος του Μακαρίου
ΒΙΝΤΕΟ: Υποδέχθηκε τον Μόντι στο Προεδρικό ο Χριστοδουλίδης
Πρώτη επίσκεψη Ινδού Πρωθυπουργού μετά από 23 χρόνια στην Κύπρο
Το Ισραήλ βάζει φρένο σε όσους θέλουν να επιστρέψουν μέσω Αθήνας και Λάρνακας