Η ανάγνωση του Volt για το εκλογικό αποτέλεσμα-«Είμαστε πλέον στον πολιτικό χάρτη»

Τη δική του ερμηνεία μετά την ολοκλήρωση των εκλογών, παραθέτει το Volt, το οποίο σημειώνει ανάμεσα σε άλλα ότι βρίσκεται πλέον στον πολιτικό χάρτη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Volt, «όταν συστηθήκαμε για πρώτη φορά στην κυπριακή κοινωνία ως Volt πριν από 7 μήνες, γνωρίζαμε καλά ότι το εγχείρημα μας δεν θα ήταν εύκολο. Αυτό όμως δεν μας φόβισε. Αντιθέτως, μας πείσμωσε να δουλέψουμε σκληρά και να δώσουμε μια αξιοπρεπή εκλογική μάχη, με ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις και προτάσεις, μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Με ελάχιστους οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους, στηριχτήκαμε στη βοήθεια και τον ενθουσιασμό των εθελοντών».

Το Volt σημειώνει μάλιστα ότι, «κερδίσαμε την εμπιστοσύνη χιλιάδων συμπολιτών μας, τους οποίους ευχαριστούμε. Συγχαίρουμε όσους κατάφεραν να εκλεγούν και ευχόμαστε να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών. Ευχαριστούμε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές μας και τους υποψήφιους μας στις τοπικές εκλογές για τον αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα τους».

Όπως καταλήγει η ανακοίνωση του Volt, «τηρώντας την υπόσχεση ότι το Volt ήρθε για να υπηρετήσει το όραμά του για μία Κύπρο σύγχρονη, προοδευτική και πράσινη, για μία χώρα ισχυρή, επανενωμένη και ενεργή στην Ευρωπαϊκή Ένωση., συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, συνέπεια και πολιτικό ήθος, δηλώνοντας «παρών» στα πολιτικά δρώμενα του τόπου. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν. Το Volt είναι πλέον στον πολιτικό χάρτη ως μια ελπιδοφόρος δύναμη, με σύγχρονο προοδευτικό λόγο, αταλάντευτα δικοινοτικό, με ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό».

Δειτε Επισης

Ελπίδα ΠτΔ για θετικά αποτελέσματα από τη συνάντηση της Νέας Υόρκης
Τα παράλληλα αφηγήματα του Κυπριακού, η προσέγγιση της Τουρκίας και οι σκοπιμότητες Τατάρ
«Σκάνδαλα που αφορούν δημόσιο χρήμα, πρέπει να τιμωρούνται, έτσι θα ανακτήσει ο πολίτης την εμπιστοσύνη»
Εξήραν το σημαντικό ρόλο της ΚΔ ως πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας στη Μέση Ανατολή οι Αμερικανοί Γερουσιαστές
Εκτιμήσεις για τρέχουσα συγκυρία και «τελευταίο μίλι» από ομιλητές συνεδρίου ΑΚΕΛ για Κυπριακό
Με αύξηση καμερών και ενίσχυση περιπολιών αντικαθιστούν το φράκτη-Δικαιωμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι
Ικανοποίηση Ε. Χαραλαμπίδου για αλλαγή στάσης ΚΣ ΟΑΣΕ ως προς τη Μ. Ανατολή
Τη σημαντικότητα δημόσιων επενδύσεων για Κύπρο υπογράμμισε η Χ. Ερωτοκρίτου
Στη σημασία της Πολιτικής Συνοχής αναφέρθηκε ο Α. Καυκαλιάς στη Βουδαπέστη
Συνέχιση συνεργασίας για μεταναστευτικό συμφώνησαν Υφ. Μετανάστευσης-Πρόεδρος ΕΔΕΚ