Δύο άτομα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν οι δύο λωρίδες

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο πρόσωπα, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να κλείσουν για κάποια ώρα και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου-Λάρνακας, παρά την έξοδο Αλεθρικού, με αποτέλεσμα να κλείσουν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο για να μεταφέρει δύο πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Λόγω της τροχαίας σύγκρουσης, ο αυτοκινητόδρομος παρέμεινε, για μετακίνηση οχημάτων που είχαν εμπλοκή σε οδική σύγκρουση και λίγη ώρα αργότερα δόθηκε στην κυκλοφορία.

Δειτε Επισης

Καταζητείται 43χρονος στην Πάφο για σοβαρά αδικήματα-Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του (pic)
LIVE: Διαψεύδει αναφορές πως τους ενημέρωσαν για ανάκληση λόγω ΤΑΚΑΤΑ ο πατέρας του Κυριάκου Όξινου
Από ομοεθνείς του 23χρονου η επίθεση κατά του ντελιβερά στη Λεμεσό
Καταγγελία δωδεκάχρονης για απαγωγή και προσπάθεια σεξουαλικής παρενόχλησης-Μία σύλληψη
Παρανάλωμα του πυρός όχημα στην Πάφο, ζημιές στο μπροστινό μέρος
Νέα επίθεση σε ντελιβερά-Τον χτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ και τον έστειλαν στο νοσοκομείο
Στο νοσοκομείο 31χρονος που τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς-Κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν
Καταδίκη νοσηλευτή που έβαλε κρυφή κάμερα στις συναδέλφους του και κατέγραφε ιδιωτικές στιγμές-«Ταπείνωση, εξευτελισμός και προσβολή»
Σχεδόν στα μισά του δρόμου οι ανακλήσεις οχημάτων-Καθοριστικοί μήνες Μάιος και Ιούνιος για το χρονοδιάγραμμα
Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης