Ξεσπαθώνει κατά των πολέμιων του από ΔΗΣΥ ο Φουρλάς-«Το μισό πολιτικό γραφείο δεν ήθελε να είμαι υποψήφιος»

Μπορεί αρκετοί από τον κόσμο του Συναγερμού να θεωρούν πως ο Λουκάς Φουρλάς έσωσε για άλλη μια φορά την παρτίδα στον ΔΗΣΥ, με τις 53.639 ψήφων που έχει λάβει, υψηλότερος κατά περίπου δέκα χιλιάδες αριθμός σε σχέση με το 2019, εντούτοις ο Ευρωβουλευτής, παρά την θριαμβευτική νίκη του, ξεσπαθώνει για αυτούς που τον ήθελαν εκτός ψηφοδελτίου, επικρίνοντας μάλιστα την πορεία του.

Ο Λουκάς Φουρλάς, αν και χαρούμενος για την επανεκλογή του, μίλησε για τον πόλεμο που δέχθηκε από μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού κατά την προεκλογική περίοδο, λέγοντας πως «έχω ακούσει πάρα πολλά, ότι δεν έκανα τίποτα στις Βρυξέλλες, ότι δεν βοήθησα το κόμμα, ότι ήμουν εκτός, μη κομματικός και δεν ήμουν καθαρός Συναγερμικός. Τα λέω όλα αυτά με πολύ παράπονο».

Όπως είπε ο κ. Φουρλάς μιλώντας στον Άλφα, επέλεξε να μην μιλήσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ωστόσο σημείωσε πως «κάποιοι εξακολουθούν να μου συμπεριφέρονται λες και είμαι κάτι εκτός και όχι να μου συμπεριφέρονται αλλά και να μου χτυπούν κιόλας, όπως έκαναν και σε αυτή την προεκλογική περίοδο, αν και πίστευα πως όλα αυτά ξεθύμαναν απέναντι μου, αλλά δυστυχώς δεν».

Περαιτέρω ανέφερε πως υπήρξε μια προσπάθεια να μείνει εκτός ψηφοδελτίου, λέγοντας το «μισό σχεδόν πολιτικό σώμα έκρινε πως δεν θα έπρεπε να είμαι στο ψηφοδέλτιο και μέχρι και την τελευταία στιγμή μου έλεγαν φίλοι ότι τους έπαιρναν τηλέφωνο κομματικοί για να κόψουν τον Λουκά», λέγοντας πως αυτοί έχουν και ονόματα και Διευθύνσεις.

Ο κ. Φουρλάς ανέφερε πως έχει ενημερώσει την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ωστόσο υπέδειξε ως «είναι αρκετά έξυπνη και τα έβλεπε και η ίδια, άλλωστε αυτοί που το έκαναν δεν το έκαναν κρυφά αλλά φανερά», τονίζοντας πως «στόχος δεν ήμουν μόνο εγώ και το αφήνω μέχρι εδώ».

Ο Ευρωβουλευτής υπέδειξε πως ο ίδιος, ακόμα και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση έβαλε το δικό του λιθαράκι, σχολιάζοντας ωστόσο «δεν ξέρω τι θα πρέπει να κάνω άλλο, ότι ο Λουκάς είναι εδώ και έχει προσφέρει με ένα θετικό πρόσημο αυτά τα πέντε χρόνια. Ήρθε πάλι ένα συντριπτικό ποσοστό απλών ανθρώπων, που ενδεχομένως να μην όλοι μέλη του ΔΗΣΥ ή ψηφοφόροι του ΔΗΣΥ, και σου δίνουν την δυνατότητα να συνεχίσεις αυτό που κάνεις, κλείνοντας τα αφτιά τους σε όλα αυτά που έλεγαν αυτό το διάστημα. Αυτό για μένα είναι μεγάλη ευλογία και ότι έχω να πω, θα το πω εντός των οργάνων του κόμματος και πιστέψτε με, έχω να πω πολλά».

Ερωτηθείς εάν πρόκειται να μείνει εκτός ΔΗΣΥ, ανέφερε πως δεν συνηθίζει να αλλάζει στρατόπεδα, τονίζοντας την ίδια ώρα πως τιμά το κόμμα και την παράταξη.

«Δεν είμαι θυμωμένος αλλά είχα κουραστεί να ακούω να παίρνουν τηλέφωνο κομματικοί και να λένε κόψτε το Λουκά, είναι έτσι και να μου φορτώνουν διάφορους χαρακτηρισμούς. Δεν ήταν ηθικό αυτό που έκαναν απέναντι μου, αρκετά είχα σιωπήσει. Αν θέλω α βοηθήσω αυτή την παράταξη και πήγε με τόσες πληγές στις εκλογές, πρέπει να βγούμε να πούμε αυτά τα πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φουρλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Τρία άτομα επιτέθηκαν σε 32χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο
Παρέδωσαν στις φλόγες όχημα που ανήκει σε καφετέρια στην Πάφο
Tεσσερις νεκροί σε νέο βομβαρδισμό εναντίον σχολείου στη Γάζα
Εντοπίστηκε πιστόλι, φυσίγγια και γεμιστήρες σε οικία-Συνελήφθη 28χρονος
Νικητής στις Γαλλικές Εκλογές ο Μελανσόν αλλά χωρίς την πλειοψηφία-Γρίφος η επόμενη μέρα, όλα τα σενάρια
Ξεπέρασαν τις 55,000 τα φωτοβολταϊκά, αγγίζουν τις 2,000 οι αιτήσεις μηνιαίως-Επί ποδός η ΑΗΚ για παρανομίες
Ξεκαπνίζουν οι μαθητές με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα στα σχολεία-Ζητούν επιβολή αυστηρών μέτρων οι γιατροί
ΛεμεSOS στα ενοίκια, αγγίζει τις €2000 μηνιαίως το δυάρι-Κόβουν κεφάλια τα μονάρια σε Έγκωμη και Στρόβολο
Ζητά και τα ρέστα ο Τατάρ-Επιτέθηκε σε Λευκωσία και Ε.Ε για την συμμετοχή του ψευδοκράτους στη σύνοδο ΟΤΚ
Τουρίστρια 18 ετών κατήγγειλε πως ενδεχομένως να έπεσε θύμα βιασμού στην Αγία Νάπα-Απορρίπτει ο συλληφθείς