Μεταθανάτια τα χτυπήματα στον ηλικιωμένο που βρέθηκε απανθρακωμένος στα Λιόσια

Μεταθανάτια φαίνεται να είναι τα χτυπήματα που δέχθηκε ο ηλικιωμένος που βρέθηκε, χθες, απανθρακωμένος στα Λιόσια, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Νωρίτερα, ο 57χρονος γιος του ηλικιώμενου, προχώρησε σε μία ανατριχιαστική ομολογία, σχετικά με το τραγικό γεγονός. «Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και αναγκάστηκα να τον κάψω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Όπως είπε, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο, αλλά ο ίδιος δεν είχε λεφτά να τον θάψει και έτσι αναγκάστηκε να τον κάψει. «Δεν τον τεμάχισα», φέρεται να είπε. «Όπως τον μετέφερα με το στρώμα έφευγαν καποια μέλη απο τη σορό», αναφέρει στην κυνική του ομολογία.

Στο μεταξύ, κοντά στο σπίτι που βρέθηκε χθες ο απανθρακωμένος άνδρας, εντοπίστηκαν, σε κάδο απορριμάτων, κεφάλι και πόδια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως πρόκειται για ανθρώπινα μέλη που ανήκουν στον ηλικιωμένο.

«Φως» στη μυστηριώδη υπόθεση αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί, ο 57χρονος οδηγήθηκε στο σημείο από τους Αστυνομικούς, παρουσία Εισαγγελέα, προκειμένου να περιγράψει κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιο λόγο έβαλε φωτιά στο στρώμα που βρισκόταν ο πατέρας του.

Ο 57χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει συλληφθεί και κρατείται ως ύποπτος.

Την ίδια ώρα, γείτονες του ηλικιωμένου αναφέρουν πως ο 57χρονος έπεφτε σε αντιφάσεις όταν τον ρωτούσαν που βρίσκεται ο ηλικιωμένος.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
Επικοινωνία Μητσοτάκη και Ζελένσκι-«Καμία απόφαση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία»
Δημογλίδου για Βασίλη Καλογήρου-«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα σε έγκλημα»
Καταγγελία για ομαδικό βιασμό 22χρονης στη Χαλκίδα-Την εξανάγκασαν να κάνει χρήση ναρκωτικών
Απαντήσεις για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ–Το στοιχείο που προκαλεί προβληματισμό
Πόρισμα Hellenic Train για Τέμπη-«Η έκρηξη και η πυρκαγιά ήταν μια ατυχής σύμπτωση»
Αγώνας δρόμου για τα στοιχεία που θα δείξουν τη διαδρομή τουΚαλογήρου-Στο μικροσκόπιο και ο ιατρικός του φάκελος
Νέοι διάλογοι αμέσως μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη-«Έχουμε τρακάρει, το τρένο έχει πάρει φωτιά»