Εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου στην κατεχόμενη Βατυλή

Προσκύνημα – εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην κατεχόμενη Βατυλή.

Σε ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής αναφέρεται ότι «η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Γεωργίου Βατυλής, το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της κατεχόμενης κοινότητας Βατυλής καλούν τους συγχωριανούς και όλους τους πιστούς να προσέλθουν στο προσκύνημα – εκκλησιασμό το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου στον ανακαινισμένο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βατυλής».

Προστίθεται ότι «κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας θα τελεστούν δέηση και μνημόσυνα προϊσταμένου του Επισκόπου Μεσαορίας Γρηγορίου, συμπαραστατούμενου από τον συγχωριανό Πρωτοπρεσβύτερο πάτερ Ανδρέα Σπυρίδη. Οσοι πιστοί επιθυμούν καλούνται να προσφέρουν άρτους και κόλλυβα για την πανήγυρη του Αγίου Γεωργίου».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής:

Πρωτοπρεσβύτερο Ανδρέα Σπυρίδης στο τηλέφωνο 99-938524

Γεώργιο Σταύρου (Κοινοτάρχη και Εκκλησιαστικό Επίτροπο) στο τηλέφωνο 99-606826.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα υπόλοιπα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Δέσπω Χαραλάμπους, Χρίστο Πουλλαΐδη, Γεωργία Ερωτοκρίτου και Σταύρο Χατζησάββα.

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Αποτελεί πρότυπο νοσηλευτικού ιδρύματος»
Τερματισμό συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ ζήτησαν διαδηλωτές υπέρ Παλαιστινίων
Τιμήθηκαν 250 πολύτεκνες μάνες-«Η Κύπρος αλλάζει και η Μάνα επιτέλους στηρίζεται»
Αρχιεπίσκοπος: Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με τον νέο Πάπα, θα τον προσκαλέσουμε στην Κύπρο
A Μιχαηλίδου: Επιδιώκουμε την ενίσχυση της αθλητικής παιδείας και τη δημιουργία αθλητικής κουλτούρας
Ζήτησε να μην προστεθούν αυξήσεις στο ρεύμα ο Χριστοδουλίδης-Ενέργειες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Ακριβό ρεύμα στην Κύπρο χωρίς προοπτική μείωσης-Μονόδρομος τα φωτοβολταϊκά
Παραμένει στην ατμόσφαιρα η σκόνη-Σκαρφαλώνει στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία
Κόβουν το «απροσδιόριστο φύλο» από το Tax For All-«Σε 20 περιπτώσεις δεν το δεχθήκαμε, χρησιμοποιήσαμε την ταυτότητα»
Νομοθετική ανάσα για τις εργαζόμενες μητέρες-Θετικά τα μηνύματα αλλά οι ανισότητες παραμένουν