Βάλλει κατά του ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ για το περιστατικό στη Δρομολαξιά-«Όταν αφορούν δικούς μας γίνονται έπεα πτερόεντα»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, για το περιστατικό με την επίθεση στη Δρομολαξιά. Επιπλέον, ο ΔΗΣΥ, σημειώνει πως «μας προξενεί αλγεινή εντύπωση που το ΑΚΕΛ ακόμη δεν έχει καταδικάσει το απαράδεκτο επεισόδιο βίας στη Δρομολαξιά.

Επιπρόσθετα ο Δημοκρατικός Συναγερμός, αναφέρει ότι, «ειδικότερα η βία κατά αθώας γυναίκας δεν μπορεί να αιτιολογηθεί σε καμία περίπτωση. Στις διδαχές, υποδείξεις, νουθεσίες και στα μαθήματα από καθέδρας, το ΑΚΕΛ όχι μόνο δεν υστερεί αλλά θέλει να έχει την πρωτοκαθεδρία».

Επιπλέον, στην ανακοίνωση προστίθεται πως, «ιδιαίτερα όσο αφορά τη μη άσκηση βίας και τη βία κατά των γυναικών. Όταν πρόκειται όμως για την εμπλοκή «δικών μας» όλα τα πιο πάνω γίνονται έπεα πτερόεντα. Στην πολιτική όμως δεν κάνουμε υποδείξεις στους πολίτες με λόγια αλλά στέλνουμε τα κατάλληλα μηνύματα πρωτίστως διά του παραδείγματος. Αναπόφευκτα η ένοχη σιωπή του ΑΚΕΛ, μας υπενθυμίζει το γνωστό σκάνδαλο που έλαβε χώρα επίσης στη Δρομολαξιά, που η καταδίκη δικών του στελεχών από το δικαστήριο χαρακτηρίστηκε από το ΑΚΕΛ ως πολιτική».

«Έκπληξη μας προκαλεί επίσης που η γυναικεία οργάνωση του ΑΚΕΛ καθώς και άλλα πρόσωπα που διεκδικούν ρόλο μπροστάρη στη βία κατά των γυναικών, δεν έχουν ακόμη καταδικάσει το περιστατικό βίας στη Δρομολαξιά», καταλήγει η ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Δειτε Επισης

Εκτόξευση βλήματος από το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζα-Ένδεκα νεκροί
Πρόθεση Νομικής Υπηρεσίας για διαγραφή των εξώδικων σε πολίτες που μετέβησαν στη φονική πυρκαγιά
Ενώπιον Υπουργικού τα πρώτα σχέδια αποζημιώσεων-Αρχές Αυγούστου κατακυρώνεται η προσφορά για σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης
Συναγερμός στην Αμμόχωστο-Τηλεφώνημα για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε υποστατικά και δημόσιους χώρους
Πυρετώδης προσπάθεια για πλήρη αποκατάσταση ηλεκτροδότησης-Λειτουργούν κανονικά οι σταθμοί κινητής
Γερανός κατέπεσε πάνω σε σπίτι στο Περιστέρι-Συγκλονιστικές εικόνες
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στις συγκρούσεις Ταϊλάνδης-Καμπότζης παρά την έκκληση για εκεχειρία
Αποκαρδιωτικές εικόνες στο Βουνί-Το πριν και το μετά της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου
Μητέρα τέρας δολοφόνησε τα δίδυμά της και τα πέταξε σαν σκουπίδια-Συνελήφθη μετά από πέντε χρόνια
Προτείνουν ενέργειες οι Οικολόγοι, ζητούν απόδοση ευθυνών-«Οι πολίτες δεν ανέχονται προκλητικές δηλώσεις άμυνας»