Βάλλει κατά του ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ για το περιστατικό στη Δρομολαξιά-«Όταν αφορούν δικούς μας γίνονται έπεα πτερόεντα»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, για το περιστατικό με την επίθεση στη Δρομολαξιά. Επιπλέον, ο ΔΗΣΥ, σημειώνει πως «μας προξενεί αλγεινή εντύπωση που το ΑΚΕΛ ακόμη δεν έχει καταδικάσει το απαράδεκτο επεισόδιο βίας στη Δρομολαξιά.

Επιπρόσθετα ο Δημοκρατικός Συναγερμός, αναφέρει ότι, «ειδικότερα η βία κατά αθώας γυναίκας δεν μπορεί να αιτιολογηθεί σε καμία περίπτωση. Στις διδαχές, υποδείξεις, νουθεσίες και στα μαθήματα από καθέδρας, το ΑΚΕΛ όχι μόνο δεν υστερεί αλλά θέλει να έχει την πρωτοκαθεδρία».

Επιπλέον, στην ανακοίνωση προστίθεται πως, «ιδιαίτερα όσο αφορά τη μη άσκηση βίας και τη βία κατά των γυναικών. Όταν πρόκειται όμως για την εμπλοκή «δικών μας» όλα τα πιο πάνω γίνονται έπεα πτερόεντα. Στην πολιτική όμως δεν κάνουμε υποδείξεις στους πολίτες με λόγια αλλά στέλνουμε τα κατάλληλα μηνύματα πρωτίστως διά του παραδείγματος. Αναπόφευκτα η ένοχη σιωπή του ΑΚΕΛ, μας υπενθυμίζει το γνωστό σκάνδαλο που έλαβε χώρα επίσης στη Δρομολαξιά, που η καταδίκη δικών του στελεχών από το δικαστήριο χαρακτηρίστηκε από το ΑΚΕΛ ως πολιτική».

«Έκπληξη μας προκαλεί επίσης που η γυναικεία οργάνωση του ΑΚΕΛ καθώς και άλλα πρόσωπα που διεκδικούν ρόλο μπροστάρη στη βία κατά των γυναικών, δεν έχουν ακόμη καταδικάσει το περιστατικό βίας στη Δρομολαξιά», καταλήγει η ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Δειτε Επισης

Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Ανακοίνωσαν την κάθοδο Ολγκίν τα Ηνωμένα Έθνη για προετοιμασία της πολυμερούς-Κάνει στάση στο Παρίσι
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει
Η Βουλή ψήφισε νομοσχέδια για εναρμόνιση με τον κανονισμό ΕΕ για ψηφιακές υπηρεσίες
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις
Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Μάχη με τις φλόγες στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 κάτοικοι (vids&pics)
Στις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων-Πληροφορίες κατάταξης από ΥΠΑΜ
Πώς σχολιάζει την απόφαση Ανωτάτου για Ντόρια ο Κληρίδης-«Πάσχει ριζικά, έπρεπε να ακολουθηθεί ο Κανονισμός του 23»
Οι αντιδράσεις έφεραν τελικά αναβολή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα Κέντρα Αποκατάστασης-Τι εξηγεί η ΟΣΑΚ