Χάθηκαν τα ίχνη του 58χρονου Αντρέα Ιακώβου από την οικία του στη Λακατάμια (pic)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ΑΝΤΡΕΑ ΙΑΚΩΒΟΥ, 58 ετών, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στη Λακατάμια.

Ο 58χρονος είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ με τατουάζ στον αριστερό ώμο και πάνω από τον δεξί αντίχειρα.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του,  να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΑΝΤΡΕΑΣ-ΙΑΚΩΒΟΥ-1170x720

Δειτε Επισης

Έκτακτη συνεδρίαση ΣΑ για τον πόλεμο μετά από επιστολή του Ιράν-«Δεν μπορεί να παραμείνει παθητικός θεατής»
Οι ΗΠΑ ενδεχομένως ζητήσουν τη χρήση Bρετανικής Bάσης στην Κύπρο
Τι είναι οι βαλλιστικοί πύραυλοι Sejjil που εκτόξευσε το Ιράν στο Ισραήλ-Μπορούν να διασχίσουν 10.000 χιλιόμετρα σε λίγα λεπτά
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να υπάρξει ακόμη και τώρα συμφωνία με Ιράν-«Δεν έχω λάβει απόφαση αν θα εμπλακώ»
CNN: Ένα αμερικανικό χτύπημα στο Ιράν θα μπορούσε να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας στη Μέση Ανατολή
Ο Νετανιάχου ευχαριστεί τον Τραμπ για την υποστήριξη-Σίγουροι ισραηλινοί αξιωματούχοι για εμπλοκή των ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ: «Αννίτα το όνομα σου φωτιά. Μια Πρόεδρος που αλλάζει καρδιά-To τραγούδι για την Πρόεδρο της Βουλής
Κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν ζητά ο Γκουτέρες-«Αποφύγετε διεθνοποίηση της σύγκρουσης»
Τραυματίστηκε ένα άτομο μετά από βουτιά στις Θαλασσινές Σπηλιές Αγίας Νάπας-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»