Συνελήφθη 29χρονος για απόπειρα φόνου που διαρπάχθηκε πριν ενάμιση χρόνο

Στη σύλληψη 29χρονου, προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, στις 29 Ιανουαρίου 2023.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 4μ.μ. χθες, σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου, από μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου). Ανακόπηκε για έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για την απόπειρα φόνου, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η φωτογραφία και τα προσωπικά στοιχεία του 29χρονου, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα στις 4/2/2023, από την Αστυνομία, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του. Μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του δεδομένων είναι αχρείαστη.

Η απόπειρα φόνου, διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου 2023, σε νυχτερινό κέντρο, στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3π.μ., 24χρονος θαμώνας του κέντρου είχε διαπληκτιστεί με άλλο θαμώνα ο οποίος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα, τον 24χρονο. 38χρονος, φρουρός ασφαλείας στο συγκεκριμένο υποστατικό, πλησίασε τους δύο άνδρες για να επιληφθεί της κατάστασης, ωστόσο ο φερόμενος δράστης φέρεται να τον τραυμάτισε στο στήθος, με μαχαίρι και να τράπηκε σε φυγή.

Για την ίδια υπόθεση συνεχίζει να καταζητείται 30χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

2

-IFEADIGO COLLINS MADUORJI, 29 ετών, από τη Νιγηρία, κανονικής σωματική διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, με μαλλιά ράστα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ιστορικές στιγμές στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου-Η χειραψία ειρήνης και η μίνι σύνοδος κορυφής
Άλλες δύο συλλήψεις για τα 50 κιλά ναρκωτικών που εντοπίστηκαν στο όχημα 41χρονου
Πέντε νεκροί και πάνω από 700 τραυματίες από την έκρηξη στο Ιράν-Φέρεται να συνδέεται με καύσιμο πυραύλων
Διπλωματικός πυρετός για την Ουκρανία-Η Φον ντερ Λάιεν είδε τον Ζελένσκι, συμφώνησε για συνάντηση και με τον Τραμπ
Συνελήφθη τελικά ο 41χρονος που διέφυγε μετά από καταδίωξη-Εντοπίστηκαν στο όχημά του 50 κιλά ναρκωτικών
Ελληνικά ΜΜΕ: Ανοίγει 38 χρόνια μετά τουρκικό λιμάνι για περίπου 1100 κυπριακά πλοία
ΒΙΝΤΕΟ: Τέσσερις νεκροί και πάνω από 500 τραυματίες από μεγάλη έκρηξη στο νότιο Ιράν
Τραγική η εικόνα στη Γάζα-Το βίντεο του ΟΗΕ με τα άδεια ράφια
Άτυπη τετραμερής Τραμπ, Ζελένσκι, Μακρόν και Στάρμερ στο περιθώριο της κηδείας του Πάπα
Συνομιλίες ΠτΔ στο Βατικανό με αρχηγούς κρατών και άλλους αξιωματούχους-Πάει Ισπανία την Κυριακή (pics)