Άγρια δολοφονία στην Ινδία-Έριξε τον κωφάλαλο γιο της σε ποτάμι με κροκόδειλους

Τραγικό θάνατο από τα χέρια της μητέρας του βρήκε ένα 6χρονο κωφάλαλο αγόρι στην Ινδία με την 32χρονη γυναίκα να το πετάει σε ποτάμι γεμάτο με κροκόδειλους. Η ίδια, δε, μετά τη σύλληψή της κατηγορεί τον 27χρονο σύζυγό της και πατέρα του παιδιού ότι ήταν αυτός που την υποχρέωσε να το κάνει.

Σύμφωνα με τους Times of India η βάρβαρη δολοφονία πραγματοποιήθηκε μετά από καβγά που είχαν η 32χρονη Σαβίτρι Κουμάρ με τον 27χρονο Ραβί Κουμάρ ο οποίος, κατά την ίδια, της ζήτησε επανειλημμένα «πέτα το παιδί».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 27χρονος διαφωνούσε με την απόφαση της 32χρονης να γεννήσει τον 2χρονο Βίνοντ.

Ο τελευταίος και μοιραίος για το αγόρι καβγάς σημειώθηκε την Κυριακή με την 32χρονη «εκνευρισμένη» να πετάει το παιδί στο ποτάμι με τους κροκόδειλους.

«Φταίει ο σύζυγός μου. Μου έλεγε συνέχεια να αφήσω το παιδί να πεθάνει και ότι το μόνο που κάνει το παιδί είναι να τρώει. Αφού μου το έλεγε συνέχεια πόσο να αντέξω ακόμα;» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 32χρονη μετά τη σύλληψή της.

india-boy

india-mitea

Η σορός του μικρού Βίνοντ εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής με δαγκώματα σε όλο του το κορμί ενώ του έλειπε το ένα χέρι, ένδειξη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς ότι είχε δεχθεί επίθεση από κροκόδειλους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Politico: Αναστολή αποστολής πυραύλων από ΗΠΑ προς Ουκρανία λόγω συρρίκνωσης αποθεμάτων
Ένας νεκρός σε επιδρομές της Ρωσίας με drones στο Χάρκοβο
Το Ιράν εξετάζει ενδεχόμενο προμήθειας μαχητικών αεροσκαφών από την Κίνα
Αγοράκι δύο ετών εντοπίστηκε νεκρό σε αυτοκίνητο στην Ισπανία λόγω της ζέστης
Τραμπ: Το Ισραήλ συμφώνησε στους όρους για εκεχειρία 60 ημερών στη Γάζα
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Έξαλλος ο Ερντογάν για τη γελοιογραφία του Μώαμεθ-«Άθλια προβοκάτσια»
Νεκρός γνωστός βιομήχανος χάλυβα και η οικογένειά του από πτώση αεροσκάφους στις ΗΠΑ
Διαμαρτύρεται για τις συλλήψεις Ρώσων δημοσιογράφων στο Αζερμπαϊτζάν η Μόσχα