Αντιδράσεις βουλευτών για τη μη λειτουργεία του ΤΟΜ Πάφου λόγω έλλειψης προσωπικού

Αντιδράσεις για τη μη λειτουργεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών Πάφου, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Χαράλαμπος Πάζαρος αναφέρει πως, «είναι παντελώς αδικαιολόγητη η στάση του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού να μην μεριμνήσει μέχρι σήμερα να εφαρμόσει αυτά που συμφωνήσαμε σε παλαιότερη συνάντηση μας ενώ ήταν εις γνώση της διευθύντριας του οι κίνδυνοι κατάρρευσης του ανά πάσα στιγμή. Αποτέλεσμα της απραξίας του εν λόγω τμήματος είναι η μη λειτουργία του τμήματος εδώ και τρεις συνεχή μέρες λόγω ασθένειας του μοναδικού υπαλλήλου που εξυπηρετεί μία ολόκληρη επαρχία. Κακίζω επίσης την ανοχή του αρμόδιου υπουργείου και την μη άμεση παρέμβαση του για επίλυση του προβλήματος».

Παράλληλα πρόσθεσε πως, «θυμίζω πως ως Βουλευτής Πάφου ενέγραψα το θέμα στη Βουλή από τον Οκτώβριο του 2023 για την δυσλειτουργία και την σοβαρότατη υποστελέχωση τους τμήματος όπου και συζητήθηκε εκτενώς στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών στις 15/2/24».

Καταλήγοντας ο βουλευτής του ΔΗΣΥ ανέφερε πως, «η εικόνα κατάρρευσης αποτελεί ντροπή για ένα κράτος που θέλει να λέγεται σύγχρονο και εξυπηρετικό. Οι πολίτες της Πάφου είναι επίσης φορολογούμενοι πολίτες όπως οι υπόλοιποι κύπριοι των άλλων επαρχιών που όμως αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας και αυτό επιβεβαιώνεται από την υποχρέωση που τους εξαναγκάζει το κράτος τους να μεταβούν σε άλλη επαρχία για την εξυπηρέτηση τους. Υπάρχουν σοβαρότατες ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν».

Στο μεταξύ, σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής και αντιπρόεδρςο του ΔΗΚΟ, Χρύσανθος Σαββίδης ανέφερε πως, «ενώ επανειλημμένα έγιναν έντονες παραστάσεις προς τους αρμοδίους για να επανδρωθεί σωστά το Τμήμα Οδικών Μεταφορών Πάφου, ενώ το πρόβλημα της υποστελέχωσης συζητήθηκε εκτενώς στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών, ενώ γνωρίζουν όλοι ότι καθημερινά εδώ και μήνες λειτουργεί ένα μόνο ταμείο με μια υπάλληλο και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται και να δοκιμάζεται η υπομονή τους, δεν έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια να στελεχωθεί το Τμήμα με επαρκές και ικανό προσωπικό».

«Αν δεν αλλάξει κάτι το επόμενο διάστημα θα ληφθούν δυναμικά μέτρα και ας μην διαμαρτυρηθεί κανείς για τις αντιδράσεις μας», κατέληξε ο κ. Σαββίδης.

Δειτε Επισης

Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού-Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Διαβεβαιώσεις για αύξηση των ποσοτήτων νερού σε αγρότες-Έστειλαν επιστολές σε Υπουργείο και Πρόεδρο
Στα λόγια θετικός, αλλά αναμένονται πράξεις από Τυχικό-Ο πρότερος βίος βάζει σε αμφιβολίες τον Αρχιεπίσκοπο
Άσπρος καπνός για την ασφάλεια στα ΤΑΕΠ και την υποστελέχωση νοσηλευτών-Οι αποφάσεις των συναντήσεων
Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ κλειστός αυτοκινητόδρομος προς αεροδρόμιο Λάρνακας παρά Ριζοελιά
Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος λειτουργεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Εκτός στόχων στις εκπομπές αερίου του θερμοκηπίου η Κύπρος-Η μη ευελιξία των ΑΠΕ επιλύεται με την αποθήκευση
Αύξηση σε όλες τις κατηγορίες περίθαλψης στο ΓεΣΥ το 2023
Γέννησε στην τουαλέτα νοσοκομείου ενώ περίμενε να την εξετάσει γιατρός
Ικανοποίηση κοινοτήτων ανατολικής Λεμεσού από περιφερειακή σύσκεψη με ΥΠΕΣ