powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

«Μπαμπά σε αγαπώ πολύ»-Η πρώτη αντίδραση της Ιβάνκα Τραμπ για την καταδίκη του πατέρα της

Με μια φωτογραφία από το παρελθόν και τη φράση «σε αγαπώ μπαμπά» αντέδρασε η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, στην απόφαση του δικαστήριο να τον κρίνει ένοχο και για τις 34 κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε η Ιβάνκα Τραμπ στο Instagram, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει στην αγκαλιά του την κόρη του σε μικρή ηλικία.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η New York Post η Ιβάνκα Τραμπ στηρίζει πλήως τον πατέρα της στην υπόθεση αυτή.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κρίθηκε ένοχος για το κακούργημα του χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και για 33 ακόμη κατηγορίες.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση ο Τραμπ προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή της Ντάνιελς, ώστε να μην μιλήσει δημόσια για τη σχέση του μαζί της πριν τις εκλογές του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;