Έστησε εργαστήριο για καλλιέργεια κάνναβης στο σπίτι του στη Ρόδο

Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού τύπου είχε αναπτύξει μέσα σε ένα δωμάτιο που είχε διαμορφώσει κατάλληλα μέσα στην κατοικία του στη Ρόδο ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι το απόγευμα της όταν έκαναν στοχευμένη έρευνα στο σπίτι και αντίκρισαν το τέλεια οργανωμένο εργαστήριο με όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για την εξασφάλιση ελεγχόμενων συνθηκών θερμότητας, υγρασίας και εξαερισμού, στο οποίο καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα χασισόδεντρα θερμαίνονταν, όχι με ένα και δυο, αλλά με συνολικά... 30 λαμπτήρες πυράκτωσης!

Εκτός από τον εξοπλισμό και τα δενδρύλλια, στο αυτοσχέδιο εργαστήριο κατασχέθηκαν 141 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σπόροι κάνναβης, δυο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδειες κατοχής και 3.100 ευρώ και ο 40χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με την δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Θα τη χτυπήσω με το μαχαίρι»-Νέες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της 13χρονης
Εισαγγελική έρευνα για τις αναρτήσεις που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες τη μέρα των συγκεντρώσεων για Τέμπη
ΒΙΝΤΕΟ: Eμπρησμός σε πρατήριο καυσίμων στην Αργυρούπολη, απείλησαν υπάλληλο με όπλο
Μυστήριο με την ουσία που βρέθηκε στις Τοξικολογικές για τον Βασίλη Καλογήρου-Στο μικροσκόπιο CCTV
Νέο βίντεο ντοκουμέντο για την 14χρονη που ξυλοκόπησε 13χρονη-Είχε επιτεθεί και σε άλλη ανήλικη
Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
Επικοινωνία Μητσοτάκη και Ζελένσκι-«Καμία απόφαση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία»
Δημογλίδου για Βασίλη Καλογήρου-«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα σε έγκλημα»