Ξεχασμένα κάρβουνα ναργιλέ προκάλεσαν πυρκαγιά σε βεράντα διαμερίσματος

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 31 περιστατικά, 22 πυρκαγιές και 9 ειδικές εξυπηρετήσεις με τα πιο σημαντικά να είναι τα εξής, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση του ο κ. Κεττής, «στις 15:05 ανταπόκριση σε σε λυόμενο υποστατικό το οποίο βρισκόταν στο Δήμο Αθηένου. Ανταποκρίθηκαμε με τρία πυροσβεστικά οχήματα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε είσοδος από το προσωπικό μας με χρήση αναπνευστικών συσκευών και εγκαταστάσεων νερού. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε γειτνιάζουσα βοηθητική κουζίνα καθώς και σε χώρο στάθμευσης. Τα εμπλεκόμενα στην πυρκαγιά υποστατικά υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Φαίνεται η πυρκαγιά εκ πρώτης όψεως να προκλήθηκε από σπινθήρα ηλεκτρικού εργαλείου που χρησιμοποιούσαν σε εξωτερικό χώρο», αναφέρεται για την πρώτη υπόθεση.

«Στις 17:08 ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε περίκλειστη από αλουμίνιο και γυαλί βεράντα διαμερίσματος στον 3ο όροφο 6οροφής πολυκατοικίας στην Λεωφόρο Καλλιπόλεως Λευκωσία. Ανταποκριθήκαμε με τρία οχήματα συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος. Από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές στην βεράντα και ο εξοπλισμός της. Δεν υπήρχαν ένοικοι εντός. Φαίνεται από την προκαταρκτική διερεύνηση η πυρκαγιά να προκλήθηκε από κάρβουνα ναργιλέ που βρέθηκαν σε πλαστικό χορτοτάπητα και ρουχισμό», προσθέτει ο εκπρόσωπος Τύπου.

Δειτε Επισης

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στον Φαρμακά λίγο πριν το δάσος-Στο σημείο 250 άτομα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του Τούρκου εκτελεστή στον Πειραιά
Κινδυνεύει το δάσος του Μαχαιρά από την πυρκαγιά στο Φαρμακά-Κάηκε ένα σπίτι (vid&pics)
Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα δώσουν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του τρίμηνου βρέφους
Πύρινη κόλαση στο Φαρμακά, μάχη με τις φλόγες-Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο Πυρσός
Φωνάζει για υποστελέχωση στην Αστυνομία η Ισότητα-Ζητά επιπλέον κονδύλια από Χαρτσιώτη
ΒΙΝΤΕΟ: Μπαράζ πυρκαγιών στη Λευκωσία, ξέσπασε φωτιά και στον Φαρμακά-Στη μάχη πέντε εναέρια μέσα
Νέα πυρκαγιά στη Λευκωσία-Επιχειρούν δύο εναέρια μέσα
Εξακολουθεί να ελλείπει από την οικία του ο 14χρονος στην επαρχία Λευκωσίας (pics)
Πυρκαγιά στην επαρχία Λευκωσίας-Στη μάχη πέντε πτητικά μέσα