Aνέκοψαν για έλεγχο 22χρονο στον Άγιο Δομέτιο και βρήκαν στην κατοχή του κοκαΐνη-Χειροπέδες και σε 62χρονο

Στη σύλληψη δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 22 και 62 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από έρευνες της ΥΚΑΝ, χθες το απόγευμα, στη Λευκωσία, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή Αγίου Δομετίου, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο τον 22χρονο ύποπτο. Στην κατοχή του 22χρονου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 10 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κάνναβης βάρους 8 γραμμαρίων περίπου και προχώρησαν στη σύλληψη του για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 22χρονου, όπου τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν ποσότητα κοκαΐνης 90 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κάνναβης 60 γραμμαρίων περίπου. Στην κατοικία εντοπίστηκε να βρίσκεται και ο 62χρονος ύποπτος. Στην κατοχή του 62χρονου, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα κάνναβης, και ένα σπαστήρα με ίχνη κάνναβης, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψη του, για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι δύο ύποπτοι, άντρες ηλικίας 22 και 62 ετών, τέθηκαν υπό κράτηση, με το επαρχιακό κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λευκωσία, να διερευνά την υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τους τσάκωσαν με κάνναβη και χιλιάδες ευρώ στην κατοχή τους-Χειροπέδες σε τέσσερις για εμπορία ναρκωτικών

Δειτε Επισης

Δύσκολη η εξαίρεση του πρωτογενούς τομέα από τον ΦΠΑ-«Υπάρχουν επιπτώσεις στις τιμές των προϊόντων»
Με πλάνο και στρατηγική για την επόμενη μέρα της ΕΔΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους Αναστασίου και Διομήδους
Υπέβαλε έφεση ο Κότας επί της απόφασης για το φόνο του Κωνσταντινίδη-Τρεις λόγους επικαλείται η υπεράσπιση
Δείχνει γραμμή πλεύσης για ευθύνες η στάση Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Το «κράτος εν κράτει» ΤΟΜ και η «αδικαιολόγητη ΗΜΥ
Σε άλλο σύμπαν ο Τατάρ-Χρησιμοποίησε τη συνάντηση με την Ολγκίν για να κάνει «προεκλογική» ομιλία
Παίρνει αποφάσεις για τον αποτειχισμένο ιερέα ο Αρχιεπίσκοπος-Ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα έκτακτη Σύνοδο
Πράσινο Βουλής για αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους-Για «ιστορική μέρα» κάνει λόγο ο ΠτΔ
Ο Νετανιάχου αποδέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Σήκωσε το γάντι η ΥΠΑΝ, απαντά ξανά σε ΟΕΛΜΕΚ-«Το ερώτημα είναι αν έχουμε το θάρρος να προχωρήσουμε»
Προσεχώς νέα σχέδια επιχορήγησης ηλεκτρικών οχημάτων-Προσπάθεια να επωφεληθούν ευάλωτοι και μεσαία τάξη