Σε ανασύσταση της λειτουργίας της Διπλωματικής Ακαδημίας προέβη το ΥΠΕΞ

Σε ανασύσταση της λειτουργίας της Διπλωματικής Ακαδημίας έχει προβεί το Υπουργείο Εξωτερικών προς εκσυγχρονισμό και διεύρυνση του πλαισίου λειτουργίας της, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου.

Προστίθεται ότι κύρια επιδίωξη είναι όπως η Διπλωματική Ακαδημία καταστεί ένα ευέλικτο όργανο διαρκούς επιμόρφωσης και ανάπτυξης διπλωματικών δεξιοτήτων, με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της εφαρμογής της εξωτερικής πολιτικής της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επικεφαλής της Διπλωματικής Ακαδημίας, σημειώνεται, έχει οριστεί ο Πρέσβης επί τιμή Μάριος Λυσιώτης, αμισθί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το άκομψο timing των ΗΕ, η προσπάθεια του Προέδρου στο Κυπριακό και τα αρνητικά δεδομένα
Καταψηφίστηκε στην Ολομέλεια πρόταση του ΑΚΕΛ για δημοσίευση στοιχείων χορηγιών ΟΠΑΠ
Μήνυμα Αννίτας για ισχυρό ΔΗΣΥ με καρφιά σε ΕΛΑΜ και αναφορά σε Φειδία-«Αποφυγή λαϊκισμού για φθηνούς πολιτικούς πόντους»
Ανακοίνωσαν την κάθοδο Ολγκίν τα Ηνωμένα Έθνη για προετοιμασία της πολυμερούς-Κάνει στάση στο Παρίσι
Η Βουλή ψήφισε νομοσχέδια για εναρμόνιση με τον κανονισμό ΕΕ για ψηφιακές υπηρεσίες
Αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Αμερική συναντήθηκε με το ΚΝΚ στα κατεχόμενα
Ζήτησε να θεωρείται βουλευτής του ΔΕΚ ο Θεμιστοκλέους αλλά αρνήθηκε η Βουλή-«Αν δεν το αναγνωρίζετε δεν φταίω εγώ»
Παρέμβαση Χατζηγιάννη για Γάζα και Ιράν στην Ολομέλεια ΚΣ ΟΑΣΕ
Τατάρ στον Πρωθυπουργό του Αζερμπαϊτζάν: Η «τδβκ» είναι η τιμή και η σημαία του τουρκικού κόσμου
Νομοθετική ρύθμιση για εγγραφή εταιρειών συμφερόντων τρίτων χωρών αναζητά η Βουλή