Πήρε «φωτιά» η Πάφος-Αλληλοκατηγορίες για εξαγορά ψήφων με δωροκουπόνια και δολοφονία χαρακτήρων

«Ο κ. Φαίδωνος παραμονές των εκλογών αναζητά τρομαγμένος καταφύγιο στον ανεμιστήρα της λάσπης που πάντα έχει εύκαιρο!», υποστήριξε σε ανακοίνωσή του ο ανθυποψήφιός του για τη Δημαρχία Πάφου, Εύρος Λοϊζίδης, απαντώντας σε αναφορές του δημάρχου Πάφου.

Ο κ. Φαίδωνος ισχυρίστηκε ότι «παραμονές εκλογών πολίτες καταγγέλλουν οργανωμένες προσπάθειες επιτελείου για εξαγορά ψήφων με δωροκουπόνια υπεραγοράς και μετρητά σε φακέλους», αναφέροντας ότι η τακτική αυτή προσβάλλει και υποτιμά τους ψηφοφόρους και αποτελεί ποινικό αδίκημα.

«Η ψιθυρολογία, η κακεντρέχεια και το κουτσομπολιό, όταν χρησιμοποιούνται επισήμως, χωρίς τεκμηρίωση αποτελούν απλώς ανυπόστατες και κακόβουλες συκοφαντίες», ανέφερε ο Εύρος Λοϊζίδης.

«Σε αυτήν την πρακτική της δολοφονίας χαρακτήρων δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε! Είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια του απερχόμενου Δημάρχου να μεταβάλει την προεκλογική περίοδο σε αρένα, στην οποία ρίχνει για δόλωμα οχετό και ψέματα!», είπε

«Ως γνωστόν οι υπεραγορές ολόχρονα δίνουν κουπόνια στο πλαίσιο της εταιρικής και κοινωνικής τους ευθύνης ή στο πλαίσιο προσφορών. Πρόκειται για συνηθισμένη τακτική και δεν χρησιμοποιείται για προεκλογική άγρα ψήφων, όπως υπονοεί στην ανάρτησή του ο κ. Φαίδωνος», δήλωσε περαιτέρω ο κ. Λοϊζίδης.

«Γνωστές ωστόσο είναι σε όλους τους Παφίτες οι δικές του πρακτικές εκβιασμού, απειλών και δωροδοκιών με επίσημες καταγγελίες καταγεγραμμένες, όπως στην πρόσφατη ολομέλεια που έγινε καταγγελια από δημοτικό σύμβουλο, ότι υπάλληλος της Τροχονομίας τηλεφωνούσε και έλεγε σε δημότες να περάσουν για να τους δώσουν δώρο από τον Δήμαρχο!», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της «ΤΔΒΚ»
Δυσφορία Σκυλακάκη για ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν έχουν γίνει αυτά που περιμέναμε»
Ουστέλ: Χέρι-χέρι με την Τουρκία θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες
Διόρισαν νέο δικηγόρο οι μοναχοί για το Συνοδικό-Δεν θα ζητήσουν αναβολή, επανήλθε όμως ο Βαβούσκος
Ποινή δύο ετών για κρατούμενους, τρία για δεσμοφύλακες προβλέπει το νομοσχέδιο για χρήση κινητών στις Κεντρικές
Η μετεξέλιξη Νομικής-Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα πρόσωπα κλειδιά για το μέλλον των θεσμών
Μια φωτογραφία η αφορμή για τα προβοκάτσια των Τούρκων στη Δερύνεια-Σε black list όσοι ήταν στην εκδήλωση
Λύση στο θέμα του καλωδίου έχει ο Τατάρ-Προτείνει ηλεκτρική διασύνδεση με την Τουρκία
Δεν υπάρχει πρόθεση αναβολής του Συνοδικού Δικαστηρίου-Πρέπει να παραστούν οι μοναχοί
Εβδομήντα παιδιά εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την πυρκαγιά σε κοιτώνα σχολείου στην Κένυα