Ευαγγελίδης: Με όραμα, σχέδιο και αποτελεσματική διεκδίκηση, η Λάρνακα μπορεί να κάνει τη διαφορά

Μήνυμα νίκης χαρακτήρισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας Ευάγγελος Ευαγγελίδης, τη μαζική προσέλευση πολιτών στην τελική προεκλογική του συγκέντρωση, στην οποία παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αννίτα Δημητρίου. Παρευρέθηκαν επίσης βουλευτές, δήμαρχοι, παράγοντες της πόλης και εκατοντάδες Λαρνακείς.

Ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης, είπε στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος της Βουλής, είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να υπηρετήσει τον νεοσύστατο θεσμό του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας. Έχει, όπως είπε, όλα τα προσόντα και εκπροσωπεί ακριβώς όλα όσα ο νέος αυτός θεσμός απαιτεί: ικανότητα, εμπειρογνωμοσύνη, αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα. «Ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης έχει τα εχέγγυα για να οδηγήσει την επαρχία με επιτυχία σε αυτήν τη νέα εποχή. Έχει αφιερώσει χρόνια από τη ζωή του στην υπηρεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις προκλήσεις και τις ανάγκες της Λάρνακας. Έχει αποδείξει την ικανότητά του να διαχειρίζεται σύνθετα ζητήματα και να προσφέρει λύσεις εκεί όπου άλλοι δυσκολεύονται». Η μεταρρύθμιση και ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης, ανέφερε η κ. Δημητρίου, απαιτούν κάποιον που να συνδυάζει την πολιτική βούληση με την πρακτική εμπειρία.

Ευαγγελίδης τελική 1

Στην ομιλία του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας Ευάγγελος Ευαγγελίδης, δήλωσε ότι τους τελευταίους τρεις μήνες μίλησε με εκατοντάδες πολίτες, συναντήθηκε με οργανωμένα σύνολα, επισκέφθηκε Δήμους και κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας. «Σήμερα δηλώνω πιο έτοιμος και πιο αποφασισμένος να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις της θέσης που διεκδικώ. Γνωρίζω τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες σας. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να συμβάλω θετικά και ουσιαστικά σε αυτή τη δύσκολη αρχή ώστε να πετύχει η μεταρρύθμιση».

Μπορούμε, είπε ο κ. Ευαγγελίδης, να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό αποτελεσματικό και ευέλικτο στις λειτουργίες του, με εκσυγχρονισμό και πλήρη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών που θα προσφέρει. «Μπορούμε να εξοικονομήσουμε πόρους προς όφελος των πολιτών. Με τη δημιουργία οικονομιών κλίμακας, αλλά και με την εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών». Πάνω απ’ όλα, σημείωσε, μπορούμε όλοι μαζί, Επαρχιακός Οργανισμός, Δήμοι, Κοινότητες, να συνεργαστούμε για να σχεδιάσουμε το μέλλον της επαρχίας Λάρνακας. «Όχι για τα επόμενα τρία ή πέντε χρόνια. Αλλά με πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Το οφείλουμε στα παιδιά μας στα οποία πρέπει να δημιουργήσουμε αυτή την προοπτική».

Στην συγκέντρωση απηύθυναν επίσης χαιρετισμό ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Μιχάλης Ππεκρής, ο Ανδρέας Ζαχαρίου και η Ιωάννα Ευαγγελίδου. Επίσης, παρευρέθηκε και τραγούδησε ο Λούκας Γιώρκας ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Ευάγγελο Ευαγγελίδη.

Ευαγγελίδης τελική 3

Ευαγγελίδης τελική 4

Ευαγγελίδης τελική 5

Δειτε Επισης

Τη Λευκωσία από ψηλά και τη γραμμή αντιπαράταξης είδε ο Μόντι-Επισκέφθηκε το δημαρχείο της πόλης
Πιθανή απομάκρυνση Γερμανών από Ισραήλ μέσω Κύπρου θα συζητήσει ο Βάντενφουλ με Κόμπο
Η Κοινή Διακήρυξη στο πλαίσιο επίσκεψης Μόντι-Η Ινδία τονίζει την ακλόνητη στήριξή της στην κυριαρχία της Κύπρου
Στην ενίσχυση της συνεργασίας Κύπρου και Ινδίας αναφέρθηκαν Χριστοδουλίδης και Μόντι
Ευχαριστίες ΠτΔ σε Μόντι για τη στάση Ινδίας στο Κυπριακό-Παρασημοφορήθηκε με Μεγαλόσταυρο Τάγματος του Μακαρίου
ΒΙΝΤΕΟ: Υποδέχθηκε τον Μόντι στο Προεδρικό ο Χριστοδουλίδης
Πρώτη επίσκεψη Ινδού Πρωθυπουργού μετά από 23 χρόνια στην Κύπρο
Το Ισραήλ βάζει φρένο σε όσους θέλουν να επιστρέψουν μέσω Αθήνας και Λάρνακας
Κοινή Διακήρυξη εταιρικής σχέσης υπογράφουν τη Δευτέρα Κύπρος και Ινδία
Ανάστατοι και στα κατεχόμενα λόγω της κατάστασης Ισραήλ με Ιράν-Συνεδρία για θέματα ασφαλείας