Eγκαινίασε το νέο γραφείο της στην Αθήνα η Cyprus Airways

Η Cyprus Airways εγκαινίασε σήμερα Τρίτη το νέο της γραφείο στην Αθήνα, Ελλάδα. Η Cyprus Airways, ο αερομεταφορέας σημαίας της Κύπρου, εκτελεί τακτικές πτήσεις προς διάφορους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή όπως Μιλάνο, Ρώμη, Βαρκελώνη, Ζυρίχη, Πράγα, Βρυξέλλες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδος, Κως, Πρέβεζα, Σαντορίνη, Σκιάθος, Κέρκυρα, Κρήτη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Ντουμπάι.

Το νέο γραφείο της Cyprus Airways επισκέφτηκε αποστολή Κυπρίων δημοσιογράφων.

Όπως αναφέρθηκε από τον Αντώνη Ορθοδόξου, Managing Director, στο πλαίσιο των εγκαινίων, η ίδρυση αυτού του νέου γραφείου σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο στρατηγικό σχέδιο επέκτασης της Cyprus Airways, ενισχύοντας την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Στα εγκαίνια παρέστη ο Γιώργος Χατζηγιάννης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyprus Airways ο οποίος ανέφερε πως «αυτή η κίνηση στοχεύει στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών και υποστήριξης στους αξιότιμους πελάτες και συνεργάτες μας στην Ελλάδα». Πρόσθεσε πως αυτή η επέκταση ενισχύει περαιτέρω τη συνεργασία και την αφοσίωσή της εταιρείας στην αριστεία στην εξυπηρέτηση.

Δεσμευμένη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η Cyprus Airways στοχεύει να προσφέρει μια υψηλής ποιότητας, απρόσκοπτη και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία σε όλους τους επιβάτες της, κατέληξε.

Τα νέα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται επί της οδού Πριάμου 11, 173 43 – στον Άγιο Δημήτριο, στην Αθήνα, και ξεκίνησαν τη λειτουργία τους σήμερα. Στα εγκαίνια παρέστησαν πέραν από την αποστολή των δημοσιογράφων των κυπριακών ΜΜΕ και εκπρόσωποι των ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης.  Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από πρώτο χέρι τις βελτιωμένες υπηρεσίες και υποστήριξη που προσφέρει η εταιρεία στην ελληνική αγορά.

Από την πλευρά της η Shreyder Elena, Head of Revenue Integrity & Sales Control της εταιρείας, ανέφερε πως το νέο γραφείο στην Αθήνα θα στεγάσει μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε όλες τις ερωτήσεις πελατών, τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες υποστήριξης. Αυτή η επέκταση αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Cyprus Airways να αυξήσει το αποτύπωμά της και να βελτιώσει την παροχή υπηρεσιών σε βασικές αγορές, όπως είπε.

 «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε πιο κοντά στους πελάτες και τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και ανυπομονούμε να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας και να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες από τη νέα μας τοποθεσία», συμπλήρωσε.

Την αποστολή διοργάνωσε ο Χρήστος Κουσουρής, Διευθυντής της CK Strategies. Την αποστολή μετέφερε ένα από τα νέα αεροσκάφη των Κυπριακών Αερογραμμών. Στα εγκαίνια εκπροσωπήθηκε και το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν : https://www.cyprusairways.com Facebook: facebook.com/cyprusairways Instagram: instagram.com/cyprusairways LinkedIn: linkedin.com/company/cyprusairways Για περισσότερες ερωτήσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον τύπο: marketing@cyprusairways.com

Δειτε Επισης

Εντός Οκτωβρίου στο Υπουργικό οι τροποποιήσεις για στεγαστικά σχέδια προσφύγων-Τι αλλάζει
Γραφεία κηδειών ζητούν από ιατρούς να εκδώσουν παράνομα πιστοποιητικά θανάτου επί πληρωμής
Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Έτοιμη να δώσει φωνή στους πολίτες μέσω Νόμου η Κυβέρνηση-Online προτάσεις και συλλογή υπογραφών
Επ. Περιβάλλοντος: Δεν υπάρχει βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς ισότητα των φύλων
Υφ. Πολιτισμού: Στέγαση μέρους βιβλίων Ρ. Κατσελλή στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη
Η Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων ΕΕ στη ΓΣ του ΟΗΕ
Δεν υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες-Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική
ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί σε όλη την Κύπρο-Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Περίπου 15.000-18.000 άνθρωποι πάσχουν από άνοια στην Κύπρο-Όπλο αντιμετώπισης η έγκαιρη διάγνωση