Φίδι κρύφτηκε σε γαλότσα στην Πάτρα και δάγκωσε 50χρονο δύο φορές

Μέσα στις γαλότσες του κρυβόταν η οχιά που δάγκωσε τον 50χρονο στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «live news», ο άνδρας πήγε να φορέσει το παπούτσι και ένιωσε ένα τσίμπημα, από την οχιά.

Ο 50χρονος μίλησε στο «live news» αργότερα και περιέγραψε πώς έγινε το περιστατικό. Σύμφωνα με όσα είπε, βγήκε από το σπίτι του, στην Πάτρα, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης για να αλλάξει παπούτσια και να πάει στη δουλειά του και μέσα στις μπότες είχε μπει μια οχιά και είχε κουλουριαστεί.

«Ήταν μέσα στο παπούτσι. Πήγα να βγάλω τα παλιά, να φορέσω της δουλειάς. Εκείνη την ώρα πόνεσα λίγο, δεν το κατάλαβα ότι ήταν φίδι στην αρχή, μετά το κατάλαβα» είπε ο 50χρονος, και πρόσθεσε «με τσίμπησε δύο φορές, ξαναμπήκε στο παπούτσι. Μικρή ήταν. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου, δεν κατάλαβα τι έγινε».

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο 50χρονος έκανε πίσω όταν τον δάγκωσε η οχιά και τότε το φίδι βγήκε από το παπούτσι και τον δάγκωσε ξανά. Τότε, είπε στον γείτονά του να τον βοηθήσει.

«Πήγα, τον βρήκα εγώ. Ήταν ήδη λιπόθυμος. Ήταν κάτω, μπρούμυτα, ημιλιπόθυμος, έβγαζε σάλια από το στόμα, με το ζόρι μου μίλαγε» είπε φίλος του 50χρονου. Επίσης, ο 50χρονος είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Ο φίλος του τον μετέφερε με αγροτικό, ενώ είχε υποστεί και αιμορραγικό σοκ.

Ο 50χρονος ξεπέρασε τον κίνδυνο, αφού μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και του χορηγήθηκε αντιοφικός ιός.

Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 100 φάκελοι με ελλείψεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών-Θα γίνει επανέλεγχος
Έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο
Σ. Στεφάνου: Με καλή θέληση και με συγκεκριμένες θέσεις να προσέλθει στη Νέα Υόρκη η Ε/κ πλευρά
Ν. Παπαδόπουλος: Πρέπει να στηρίξουμε τον Πρόεδρο για να διεκδικεί και όχι να προτείνουμε υποχωρήσεις
Κύπρος και Γαλλία υπογράφουν αναβαθμισμένη στρατηγική εταιρική συμφωνία-Προανήγγειλε επίσκεψη Μακρόν ο Πρόεδρος
Αναμένει εισήγηση από Νομική Υπηρεσία για πολλαπλές συντάξεις ο ΠτΔ-«Η Βουλή επέλεξε κάτι διαφορετικό, απόλυτα σεβαστό»
Με εναλλακτικά σενάρια μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Ξεκάθαρος στόχος η επανέναρξη συνομιλίων
Πρώην αστυνομικός στην Τουρκία δολοφόνησε την φίλη του, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε στο δρόμο
Μ. Παναγιώτου: Aνάγκη ευέλικτων μέτρων στήριξης των γεωργών με πρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία
Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Ακακίου που έκλεισε μετά την ανατροπή οχημάτων