Εργασίες στον παρακαμπτήριο Λεμεσού και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Εργασίες για συντήρηση δέντρων και θάμνων, κεντρικής νησίδας του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού, καθώς και του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, θα πραγματοποιήσει το Τμήμα Δασών από τις 29 Μαϊου.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων, την περίοδο 29 Μαϊου με 9 Ιουλίου, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:30, εργασίες θα πραγματοποιούνται στο τμήμα από την έξοδο  προς φράγμα Κούρρη μέχρι την Πέτρα του Ρωμιού, ενώ από την Κυριακή 2 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 06:00 - 13:00, θα γίνουν εργασίες στο τμήμα από τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου.

Εξάλλου, τα Σαββατοκύριακα 8 και 9 Ιουνίου και 15 – 16 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 06:00 - 13:00, θα εκτελούνται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο προς Άγιο Συλά μέχρι τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο νέου Λιμανιού.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, προστίθεται, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις σε μήκος 1500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Εξάλλου, το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι την περίοδο 28 Μαϊου μέχρι 15 Δεκεμβρίου, εκτός Παρασκευής, Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:30,  στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στο τμήμα από Ερήμη μέχρι τη γέφυρα παρά την Πέτρα του Ρωμιού, θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος  φυτειών εντός της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση του δρόμου σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Δασών απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μειωμένη παροχή πόσιμου νερού σε περιοχές επαρχιών Λάρνακας και Λεμεσού
Ανοίγουν στόματα για τον προπονητή της ενόργανης-Κλήθηκε για κατάθεση η πρώην πρωταθλήτρια
Πραγματοποιήθηκαν οι τελετές ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων οπλιτών
Μετά τον Ελ Τσάπο, ο Ελ Μάγιο-Παρά τις μεταμφιέσεις και τις πλαστικές, ο πανίσχυρος βαρόνος ναρκωτικών συνελήφθη
Έκοψαν εισιτήριο σε AμεΑ με Ευρωπαϊκή Κάρτα σε εκδήλωση-«Έλλειψη σαφήνειας ως προς την πολιτική που εφαρμόζεται»
Αρνήθηκαν να μετακινήσουν την περιουσία τους και έστειλαν στο νοσοκομείο δύο αστυνομικούς
Διακοπή ρεύματος στον Άγιο Δομέτιο και Άγιο Άνδρεα λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Ευθύνες στις Αρχές από τους επιζώντες στο Μάτι-«Το ίδιο μας το κράτος, μας κήρυξε τον πόλεμο...»
Βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί στο σιδηροδρομικό δίκτυο στη Γαλλία-«Εγκληματική ενέργεια» (pics)
Ένα βρέφος δώδεκα μηνών και ένα 13χρονο κορίτσι ανάμεσα στα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου στην Ελλάδα