Εργασίες στον παρακαμπτήριο Λεμεσού και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Εργασίες για συντήρηση δέντρων και θάμνων, κεντρικής νησίδας του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού, καθώς και του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, θα πραγματοποιήσει το Τμήμα Δασών από τις 29 Μαϊου.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων, την περίοδο 29 Μαϊου με 9 Ιουλίου, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:30, εργασίες θα πραγματοποιούνται στο τμήμα από την έξοδο  προς φράγμα Κούρρη μέχρι την Πέτρα του Ρωμιού, ενώ από την Κυριακή 2 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 06:00 - 13:00, θα γίνουν εργασίες στο τμήμα από τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου.

Εξάλλου, τα Σαββατοκύριακα 8 και 9 Ιουνίου και 15 – 16 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 06:00 - 13:00, θα εκτελούνται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο προς Άγιο Συλά μέχρι τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο νέου Λιμανιού.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, προστίθεται, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις σε μήκος 1500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Εξάλλου, το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι την περίοδο 28 Μαϊου μέχρι 15 Δεκεμβρίου, εκτός Παρασκευής, Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:30,  στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στο τμήμα από Ερήμη μέχρι τη γέφυρα παρά την Πέτρα του Ρωμιού, θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος  φυτειών εντός της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση του δρόμου σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Δασών απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επαναδιορισμό της σχέσης με την Κυβέρνηση και τριπλό συνέδριο ζητούν βουλευτές της ΔΗΠΑ
Κλειστά τα Τμήματα ΣΥΛ και ΣΑΛ λόγω μεταφοράς στον ΕΟΑ
Ομοίωμα πιστολιού το... όπλο που εντοπίστηκε στον βυθό της θάλασσας
Αναπροσαρμογή πολιτικών του κράτους για τους πρόσφυγες ζητά η ΠΕΠ
Στήριξη Βουλής στο έργο του ΤΕΠΑΚ εξέφρασε η Αννίτα Δημητρίου
Αντέδρασε το Ισραήλ στις απειλές Χεζμπολάχ στην Κύπρο-«Πρέπει να σταματήσουμε το Ιράν»
Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε ξηρά χόρτα πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού (pics)
Διαχειρίσιμο μέχρι στιγμής το πρόβλημα επηρεασμού του GPS λόγω των συρράξεων στο Ισραήλ
Συνεχίζεται η δίκη για τον Κενάν στο Αμβούργο-Ζήτησε τεσσεράμισι χρόνια ο Ομοσπονδιακός Εισαγγελέας
Προφυλακιστέος ο σφετεριστής Ε/κ περιουσιών-Έδειξε κίνδυνο φυγοδικίας το Δικαστήριο και πιθανή καταδίκη