Εργασίες στον παρακαμπτήριο Λεμεσού και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Εργασίες για συντήρηση δέντρων και θάμνων, κεντρικής νησίδας του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού, καθώς και του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, θα πραγματοποιήσει το Τμήμα Δασών από τις 29 Μαϊου.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων, την περίοδο 29 Μαϊου με 9 Ιουλίου, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:30, εργασίες θα πραγματοποιούνται στο τμήμα από την έξοδο  προς φράγμα Κούρρη μέχρι την Πέτρα του Ρωμιού, ενώ από την Κυριακή 2 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 06:00 - 13:00, θα γίνουν εργασίες στο τμήμα από τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου.

Εξάλλου, τα Σαββατοκύριακα 8 και 9 Ιουνίου και 15 – 16 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 06:00 - 13:00, θα εκτελούνται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο προς Άγιο Συλά μέχρι τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο νέου Λιμανιού.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, προστίθεται, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις σε μήκος 1500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Εξάλλου, το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι την περίοδο 28 Μαϊου μέχρι 15 Δεκεμβρίου, εκτός Παρασκευής, Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:30,  στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στο τμήμα από Ερήμη μέχρι τη γέφυρα παρά την Πέτρα του Ρωμιού, θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος  φυτειών εντός της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση του δρόμου σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Δασών απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η Κύπρος κατέκτησε την πρώτη θέση στους ΑΜΚΕ της Ανδόρας
Σηκώνει ξανά άγκυρα το Daleela για το φετινό πρώτο ταξίδι-Αναμένονται 170.000 ταξιδιώτες το 2025
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Κλειστός από τη Δευτέρα ο δρόμος προς τον ποταμό Λιοπετρίου λόγω εργασιών
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Δ. Μιχαηλίδου: Η ευημερία των παιδιών απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες, η φωνή τους να ακουστεί πιο δυνατά από ποτέ
Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού-Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Διαβεβαιώσεις για αύξηση των ποσοτήτων νερού σε αγρότες-Έστειλαν επιστολές σε Υπουργείο και Πρόεδρο