Καθηγητής Μαθηματικών συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση δύο μαθητριών στη Λευκωσία

Χειροπέδες σε 49χρονο καθηγητή Μαθηματικών, ο οποίος εργαζόταν σε ιδιωτικό φροντιστήριο, πέρασε η Αστυνομία στη Λευκωσία, αφού εναντίον του προέκυψαν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων μαθητριών.

Τον καθηγητή κατήγγειλαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μία 13χρονη και μία 16χρονη. Η πρώτη καταγγελία έγινε από τη 13χρονη, στις 20 Μαΐου, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τον καθηγητή και να τον οδηγεί ενώπιον Δικαστηρίου, που εξέδωσε την οκταήμερη προσωποκράτησή του.

Δύο μέρες αργότερα, ενώπιον της Αστυνομίας παρουσιάστηκε και η 16χρονη, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, η οποία κατήγγειλε ότι ο 49χρονος καθηγητής, σε φάση που βρίσκονταν μόνοι τους μέσα στην αίθουσα, προέβη σε άσεμνες πράξεις.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ο εν λόγω καθηγητής στο παρελθόν, είχε απολυθεί από ιδιωτικό σχολείο στο οποίο εργαζόταν, μετά από καταγγελία μαθήτριας σε βάρος του στη Διεύθυνση, για σεξουαλική παρενόχληση.

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Χρονιά των εγκληματιών το 2024-Στα ύψη οι εμπρησμοί και βόμβες, αυξήθηκαν ραγδαία ληστείες και κλοπές
Μια πειθαρχική στον πάγο για Κατσουνωτό από 2023, σε εκκρεμότητα το ορφανό θανατηφόρο-Το ιστορικό και η θέση της Αστυνομίας
Χαμηλοί τόνοι μετά την καταδίκη της ΚΔ για την δολοφονία Καλοψιδιώτη-Πυρά από πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων