Κατήγγειλε επίθεση στο σπίτι του και του πέρασαν χειροπέδες για μαχαιρώματα δύο νεαρών

Χειροπέδες σε 43χρονο, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι δύο νεαρούς, πέρασε η Αστυνομία στη Λευκωσία. Ωστόσο, η υπόθεση μοιάζει με κουβάρι, αφού ο 43χρονος είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις 7:00 το πρωί έγινε καταγγελία από 43χρονο που διαμένει στην Κοκκινοτριμιθιά, ότι δύο πρόσωπα έσπασαν την πόρτα της οικίας του και του επιτέθηκαν.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σπίτι του, ωστόσο στη διαδρομή εντόπισαν δύο νεαρά πρόσωπα, ένα 27χρονο και μία 23χρονη, οι οποίοι έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Τα μέλη της Αστυνομίας σταμάτησαν να τους βοηθήσουν και τους ανέφεραν ότι δέχθηκαν επίθεση από τον 43χρονο.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 43χρονος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την επίθεση σε βάρος των νεαρών.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, με στόχο να ξεμπλέξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Δειτε Επισης

«Επιδρομή» σε οικία 51χρονου, τον ξυλοφόρτωσαν και άρπαξαν 23χρονη και το βρέφος της-Στο κάδρο 15 πρόσωπα
«Εφίλησε με, είπε στα μωρά 'να είσαστε φρόνιμοι' τζιαι έφυε... Ήταν ο πρώτος ήρωας της ΕΟΚΑ»
Ξεγυμνώθηκε ξανά το κράτος πρόνοιας-Το Εφετείο στην υπόθεση Φραντζή έδειξε τον δρόμο των διώξεων για παραλήψεις
Την έλεγαν Έλενα, τον έλεγαν Στυλιανό, τον λένε Τζακ... Τα θύματα της κρατικής αδιαφορίας έχουν όνομα!
Οι δρόμοι απομάκρυνσης από τον ΔΗΣΥ, η συντηρητική Δεξιά και το στοίχημα του 2026
Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος προς Λεμεσό μετά από σχεδόν δέκα ώρες ταλαιπωρίας
Πολλαπλά κατάγματα υπέστησαν οι οδηγοί των δύο φορτηγών-Εκτινάχθηκε ο ένας, εγκλωβίστηκε ο άλλος
Ψηλά στην ΕΕ η Κύπρος το 2024 στις επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες σε απόλυτους αριθμούς
Οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως η σορός του μικρού Εμίλ είχε μπει σε καταψύκτη για αρκετό καιρό
Σφοδρή επίθεση Λετυμπιώτη σε δύο μέτωπα-«Διαφωνεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ με αποφάσεις του ΔΗΣΥ»